Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 17évesen lehet méhnyakrákom?...

17évesen lehet méhnyakrákom? Nagyon aggódom!

Figyelt kérdés

17 éves vagyok. 1 éve élek aktív szexuális életet.

hpv-m van, ami, ha jól tudom elősegíti a méhnyakrák kialakulását.

a tüneteim: rendszertelen menstruáció, néha a barátommal szex közben/után is vérzek, 'csomós' hüvelyfolyás szex közben, amúgy kellenetlen szagú hüvelyi folyás, deréktáji fájdalom, ami egyre gyakrabban fordul elő. most például mozdulni alig bírok, pedig még menstruálás közben sem szokott fájni.

utoljára egy hete jött meg, akkor nornális volt. leszámítva, hogy az azelőttivel 2 hét szünet volt csak, ami viszont 2-3 hétig tartott, elég furán.. félek, nem tudom mi lehet a baj.. lehet, hogy rák? vagy méhen kívüli terhesség? :/ ciszta? már minden eszembe jutott:/

a válaszokat előre is köszönöm!

2013. szept. 12. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A válaszom a következő.

Két eset lehetséges.

1. Ezt a humorba akartad írni, kamu.

2. Ha nem, akkor meg ostoba vagy.

Ezen tünetek harmadával is orvosnál lenne a helyed, nem itt kell kérdezősködni. Mire számítasz itt?

Hogy majd jön egy hülye, aki megnyugtat? Mert eszement marhaságokat tudnak emberek firkálni.

Reggel első utad az orvos legyen!

2013. szept. 13. 00:12
 2/6 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van, el is mentem, de az orvos miután meghallgatta a panaszaimat, annyit mondott, hogy a szűrés még ráér..ezután felírt egy fogamzásgátlót és a lelkemre kötötte, hogy egy vérképet vigyek be következő héten, de azt is csak a tabletta miatt..:/
2013. szept. 13. 01:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Keress másik orvost!
2013. szept. 13. 07:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Ugratás lesz ez mégiscsak, ezek után…
2013. szept. 13. 09:24
 5/6 anonim ***** válasza:

ha ennyi bajt felsoroltal a dokinak es csak fogamzasgatlot irt fel az akk nem orvos...

ahh ennyire hulye ne legyel mar!

Felfazas fertozes cista gyulladas stb soroljam meg

barmi lehet derek fajdalom a veset szepen megfazott attol + gyulladas es ott a baj a a valladek a kellemetlen szaga a rencertelen havi.... irany a nogyogyasz 1 normalis nogyogyasz sem irt volna fel csak fogamzas gatlot meg vizsgalt volna alaposan +meg mintat is vett volna meg hat a verkep ami a gyulladast mutatna ki 24F

2013. szept. 13. 10:04
 6/6 anonim válasza:
Nem hiszem hogy mehnyakrakod van, mivel az tobb ev mire kifejlodik.A rendszertelen menszesz ilyen fiatal korban nagyon gyakori es normalus is, ha meg nem allt be.En azt mondanam hogy ha folyasod van es fajdalmaid, hogy lehet hogy valami fertozesed van, de ha az orvos megvizsgalt es nem talalt semmit, akkor lehet hogy csak bekepzeled.En elmennek a helyedben egy kedves, kommunikativ orvoshoz, aki nem csak megvizsgal hanem tajrkoztat is.Tegyel fel minden kerdest amit szeretnel ha megvalaszolna, ne legy szegyenlos! Illetve en elvegeztetnem azert a mehnyakrak szurest is, mert nekem tobb ismerosomet huszoneves koraban mutottek ezzel (igaz nem volt rak meg, mert idoben elkaptak a folyamatot; mint mar mondtam sok ev mire rakka alakul a kezdeti elvaltozas, szoval ne aggodj, biztosan nem ez a bajod,de a rakszurest minden evben el szoktak vegezni).
2013. szept. 14. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!