Milyen szakmában dolgozzak?
Sziasztok!
Nem tzdom, hogy más is volt-e már így.
13 éves lány vagyok, imádom az állatokat, főlleg a lovakat.
Kitűnő tanuló vagyok, fő erősségem a lustaság. 😁
Egy kisebb farmon élek.
Van egy lovam, malacom, kutyáim, macskám, sok kacsa, liba, tyúk kecskéim és papagájom.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen szakmát válaljak, amibrn jól érzem magam, meg tudok élni a fizetésből, és Heves -megyében el tudjak vele helyezkedni?
Ne írjatok olyat, hogy menj el egy jó iskolába, tanulj kiválóan, és majd eldöntöd.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Gondolkoztam rajta, de undorodom a vértől, és nincs szívem elaltatni a szenvedő állatokat....
De azért köszönöm!
Ötletek még jöhetnek!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igazából olyan szakmát szeretnék, ami minimum 110.000 Ft- körül fizet.
Rendőr nem igazán érdekel, a pincér meg végképp.
Esetleg tudnátok olyan szakmákat, hogy leírjátok mi az, és hogy mit csinál, meg hogy milyen végzettség kell hozzá?
Nagyon megköszönném!
egy lány ismerősöm könyvelő lett, mellette kutyákat szaporít, szóval nem vált teljesen zombivvá és a számok megszállotjává.
nagyon precíz a szakmájában, ennek a nagy előnye, hogy vállalkozóként tud dolgozni, annyit dolgozik, amennyit akar. Jó könyvelő aranyat ér, biztos megélhetés akárhol.
Ha a szüleid a farmból élnek, te is meg fogsz tudni belőle, de azért tanulj egy szakmát tartaléknak.
Utolsó válaszoló.
Köszönöm szépen a válaszodat, utána fogok nézni a szakmának, mert eléggé felkeltetted vele az érdeklődésemet. :)
A szüleim nem a farmból élnek, ez csak úgy hobbi a szakmájuk mellett.
És még egyszer is köszönöm szépen! (Még annak ellenére is, hogy "és" szóval nem kezdünk mondatot. :P Én hülye... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!