Gondolkodtam még egy kicsit, és leesett, hogy álom nem lehetett, mivel az a kard és fejpánt Sasukétól van, de Boruto akkor még nem találkozott vele. Amellett viszont kitartok, hogy Naruto nem halhat meg(korábban már leírtam az okát). Szerintem az eredeti mangaka sem nagyon törődne bele egy ilyen logikátlan dologba. Ha meg meg is hal valahogyan, akkor biztosan lesz benne valami csavar, ahogy visszajön.
2016. máj. 29. 09:45
22/32 anonim válasza:
Hokagévé válás után hét évvel ti vadbarmok :D
2016. máj. 29. 10:06
23/32 anonim válasza:
De hol írták ezt a 7 évet?
2016. máj. 29. 11:11
24/32 Kenzo Tenma válasza:
A manga amit belinkeltél a Boruto film története, egyedül az elején van az a kis szösszenet, de az honnan jön csak úgy oda?
Ezt a hokagévá válás után 7 évvel dolgot meg én sem értem, hol van ez mangában vagy filmben, hivatalos tartalomban? Az, hogy valaki beírja a wikipediára, hogy valószínűleg megölték az nem bizonyít semmit. Én is beírhatok a wikipediára, attól még nem leszek én Kishimoto.
Na értem már, tehát ez az új manga amit te linkeltél. Az vezetett félre, hogy a boruto film történetét tartalmazza, na meg, hogy még csak egy rész jelent meg. A következő részekben már új történet lesz.
2016. máj. 29. 11:34
26/32 anonim válasza:
"Magyarul 7 évvel a sima Naruto vége után megölték."
Akkor az elején nagyot hibáztál,legalább azt bevallhattad volna,mert ez nagyon nem azt jelentih,hogy Hokagevá válás után.
2016. máj. 29. 12:55
27/32 anonim válasza:
Mindenki félreértette a kérdést..Ime a kérdés "Lesz naruto jounin?" ez volt a kérdés nemm pedig mikor halt meg
2016. máj. 29. 17:36
28/32 anonim válasza:
Csak egy idióta elkezdett egy vitát,amiben nem volt igaza.
2016. máj. 29. 19:05
29/32 anonim válasza:
Naruto vége a 700. fejezet.
Ha ezt nem tudod felfogni az a te hibád, 700. fejezet után 7 évvel.
Kérdésre:
Nem tudom, mangában, eredeti történetben ki lett hagyva, animét ismerve valami filler keretében biztos megoldják majd ezt a részt is.
2016. máj. 29. 19:16
30/32 Kenzo Tenma válasza:
#27 Én válaszoltam rá mielőtt még ez a vita keletkezett volna. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!