Ezért kérdem én is. Én is olvastam ilyesmit, de mindig mindenről ezt a hülyeséget pletykálják, hogy a főhős meghal. Ez volt például a Witcher 3 esetében is. És közben meg élt és virult....
Itt a manga folytatása, és van egy kis time skip ugyan de halott.
2016. máj. 28. 11:08
13/32 anonim válasza:
Utolsó, légyszíves mondd el nekem, hogy hol látod halottnak, mert lehet velem van a baj, de egyre jobban kezd úgy tűnni, hogy te teljesen hülye vagy...
2016. máj. 28. 11:45
14/32 anonim válasza:
Te meg teljesen hülye és analfabéta is.
"I will be sending you to meet the 7th ...".
Ha az agyi kapacitásod meghaladja ennek a mondatnak az értelmezését akkor használd a google fordítót.
Several years later, Konohagakure is on the brink of destruction due to the efforts of a mysterious young man. While Boruto prepares to face off against the impending threat, it is implied that Naruto has either been killed.
Magyarul 7 évvel a sima Naruto vége után megölték.
2016. máj. 28. 14:05
15/32 anonim válasza:
Xdddd azt csak álmodja Boruto. xd Amúgy a wikipédiát meg az írja,aki akarja.Bármikor átlehet szerkeszteni.Naruto meg nem halhatott meg 7 évvel a sima Naruto után,mivel a shippuuden után 10 évre rá lesz Hokage.Elvagy tévedve.
2016. máj. 28. 14:12
16/32 anonim válasza:
Rendben, sikerült meggyőznöd, hogy agysérült vagy. Itt én be is fejeztem.
Nyilván hokagévé válás után 7 évvel később, olvasott szöveg értelmezését látom nálatok nem tanítják.
2016. máj. 28. 14:28
17/32 anonim válasza:
A manga 1. fejezete a film történetének is csak a feléig tart. A 2. fejezet még meg sem jelent. Csak következtetések vannak Naruto haláláról. De most komolyan felteszem a kérdést: Mire képes Boruto? Egy ellenség, akit Boruto képes legyőzni, képes lenne végezni Naruto-val? Mert ha valaki más ölte volna meg, akkor biztos, hogy ő lenn a főgonosz, és nem egy ilyen szerencsétlen. Még mindig azt mondom, hogy teljesen hülye vagy. És most már tudom, hogy paraszt is...
2016. máj. 28. 14:49
18/32 Kenzo Tenma válasza:
Az ott a manga elején csak egy álom. Utána felkel Boruto az ágyból és zajlik a film története, ráadásul Naruto is ott van. XD Amúgy meg a Boruto film a legutóbbi eredeti tartalom a Narutoból, a film végén pedig nem hal meg Naruto. Szóval akkor hol is volt a történetben, hogy meghalt?
2016. máj. 28. 15:24
19/32 anonim válasza:
A Shippuden első mozifilmjében a látomás szerint meghal, de azt megúszta. Amikor elvesztette Kuramát, akkor ténylegesen meghalt volna, de Sakura és Obito visszahozták.
2016. máj. 28. 15:55
20/32 anonim válasza:
16-os válaszoló.Igazi idióta vagy és látom nem egyedül állítom ezt.
"Magyarul 7 évvel a sima Naruto vége után megölték."
Ahogy,te beszélsz velem én is úgy fogok veled.Nos, a szöveg értelmezésed kegyetlen rossz.Ha azt számoljuk,hogy sima Naruto után 7 évvel,akkor 20 évesen halt meg.De,ahogy látom egy idiótával van dolgunk,mivel Naruto shippuuden után 10 évre rá lesz Hokage,vagyis kb. 26 évesen.Akkor hogy a fenébe halhatott volna már meg 7 évre rá,te barom?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!