Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy szoktassam le?

Hogy szoktassam le?

Figyelt kérdés
A barátommal 1,5 éve jöttünk össze. Amikor összjöttünk cigizett, de azt mondta anno megígérte magának ha lesz barátnője leteszi. Le is tette kérés nélkül. 1 évig, de aztán újra elkezdte. Most én kértem hogy tegye le azt mondta le szeretné de mégsem teszi. Nincs meg az akaratereje. Nem motiválom eléggé ezek szerint. Mit tehetnék hogy végleg abba hagyja? Amivel motiválhatnám?
2016. máj. 25. 23:40
 1/4 anonim válasza:
Próbáld meg elérni, hogy napi egyre kevesebb cigit szivjon el....vaaaagy ha vagytok olyan kapcsolatban es nem sértődős akkor egyszerűen csak vedd el tole😃
2016. máj. 25. 23:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Kérdeztem hogy nem tudna e fokozatosan leszokni. Ő annak a híve hogy egyik napróla másikra letenni. Próbálta... egy napig bírta. Tegnap már újra szívta. Az hogy elvettem tőle arra az volt a válasza hogy vesz másikat. :( Azt mondta tudja hogy le kellene raknia de ezzel nem vagyunk előbbre.
2016. máj. 25. 23:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy rossz ízű a cigitol az ondója es nem lesz tobb órál, amíg dohányzik +2 hét ( ennyi idő alatt cserélődik 100%-ban a zacsi tartalom, mondjuk rendszeres urites mellett gyorsabb ). Illetve közölheted, hogy a nikotin 48 óra alatt kiürül a szervezetből es ennyi idő alatt lezajlnak az elvonási tünetek, tehát minden, amit a 2. nap után érez az tisztán pszichés addikció, akaratgyengeség es szánalmas, ha ennyire nem a maga ura...
2016. máj. 26. 01:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Az autocorrect szerint hosszú ó-val szop a magyar, nekem is bántja a szemem, sajnálom. De ha mar helyesbítek leírom, hogy 5 év után letettem a cigit, majd szakdolgozat írás alatt szándékosan dohányoztam ujra figyelemelterelés végett es amint leadtam gond nélkül tettem le ismét. Karácsonyra haza jár nagynéném külföldről így évente nehány alkalommal egy pár napig cigaretta mellett tarsalgunk, mivel dohányzik, de amint visszautazik, vagy en nem veszek, nem szívok. Szerintem aki nem tudja letenni igazából nem is akarja, csak a nyaggtókank vagy akár magának sem vallj ezt be.
2016. máj. 26. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!