Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez elég lesz orvosira?

Ez elég lesz orvosira?

Figyelt kérdés
a tanulmányi pontom 186 a 200 ból a biosz érettségim 70 % ra teszem ( eddig csak az irás van meg de arra jól emlékeztem igy le tudtam ellenőrizni) a kémia 60-65%. Eléggé ideges vagyok. SZTE lenne a cél .

2016. máj. 25. 21:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Figyi, ezt most engedd el. :D

Én is orvosira készülök, SOTE a cél, és persze tényleg idegesítő, de SENKI nem tudja megmondani, hogy elég lesz-e. Könnyűek voltak az idei érettségik, de valamennyivel kevesebb a jelentkező, ez tény. De a szóbelik le se mentek, és semmi statisztika nincs még.

Most ha itt valaki azt mondja, hogy elég, megnyugszol? És ha emelkedik x pontot, és mégse? Senki nem fogja tudni ezt előre megmondani biztosra, de SZERINTEM jó eséllyel indulsz. :) Sok sikert a szóbelikhez!

2016. máj. 26. 08:53
 2/9 anonim válasza:
Ne számítsatok nagyon 430 pont alatt a SOTE-re. Szerintem a SZOTE sem lesz nagyon 415-420 alatt. Tavaly mi is nagyon kalkuláltunk, hogy vajon hogy fog mozogni a ponthatár, de nem ment jelentősen le, hiába volt aránylag nehéz a kémia. Egy jó szóbelivel fel tudod húzni és akkor nem kell aggódnod :)
2016. máj. 26. 09:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van, tudom, csak már nem bírok magammal.Egyébként, neked is sok sikert első válaszoló. :)
2016. máj. 26. 13:02
 4/9 anonim válasza:
Hajts még rá a szóbelikre, főleg az emeltekre, és akkor még a bioszt is 80ra, a kémiát pedig akár 70-75re fel tudod vinni, ami már jobb lenne. Hajrá, kitartás!!! :)
2016. máj. 31. 20:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Nos,hát 60 kémia 70 biológia lett a vége, de majd igyekszem a szóbelivel !!:D Köszi a biztatást :)))
2016. máj. 31. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2016. jún. 1. 08:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát, köszi de végül nem lett olyan jó mint vártam :( a végeredményem kémiára 64 bioszra 7o lett szóóval van 42o pontom , eléggé félek. Beirtam Pécset is, remélem oda elég lesz. :(
2016. jún. 24. 12:38
 8/9 andreamária válasza:
420 pont szerintem Szegedre is elég lesz bőven, tavaly 413 volt és nem jelentkeztek annyival többen hogy több mint 7 pontot emeljenek, sikerülni fog Szeged, Pécsről ne is beszéljek! Gratulálok
2016. jún. 25. 13:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Legyen igazad!!! :)
2016. júl. 1. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!