Emichi kérdése:
Hiszek Istenben, de most még nem tudnék megtérni meg a szabályai szerint élni, ezért arra gondoltam, hogy majd a halálom előtt gyorsan megtérek és akkor a mennyország kipipálva. Ti mit gondoltok összejöhet? Ettől nagyon rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 14:38
3/6 anonim válasza:
Istennek milyen szabályai vannak? Egyébként nem valószínű, hogy ez így működik.
4/6 anonim válasza:
Tudod a halálod pontos idejét? Hogy előtte még legyen időd a megtérésre és a megfelelő számú jó cselekedet összehozására! Ezekre mennyi időt szánsz /mármint a halálod előtt/? És akkor mi van, ha egy cserép az utcán a fejedre esik és soron kívül meghalsz? Majd reklamálsz?
5/6 anonim válasza:
Lehet, hogy hamarabb eljön az Úr mintsem meghalnál. Nem lennél felkészülve.
6/6 Anonymus1986 válasza:
Isten mindenkit jónak teremtett, élete során eldöntheti, hogy mi lesz belőle, lehet tovább jó, lehet rossz és lehet semleges. Én semleges vagyok de hetero sexuális, jól érzem magam és szeretem a családom ennél több nem kell számomra.Gondolatommal teremtek: érzelmeket,tudást,értelmet,gyógyulást,szeretetet...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!