Hogy dolgozzátok fel, ha buktok szerencsejátékon? F
Figyelt kérdés
Tegnap meg ma is játszottam tippmixet es buktam 12ezret2016. máj. 21. 14:46
1/5 anonim válasza:
Például dolgozd fel úgy, hogy nekem a párom halt meg néhány hónapja és a te problémád szószerint egy vicc ehhez képest. Őszinte voltam, azért írom ezt, hogy hátha ennek fényében nem akadsz fent 12 ezer forint elvesztésén.
3/5 anonim válasza:
Ha ennyire érzékenyen érint hogy elbuktál 12 rugót, akkor fogadj kisebb tétekben.
4/5 anonim válasza:
Én például úgy, hogy csak annyit teszek fel, aminek az elvesztése esetén megrántom a vállam és nem érdekel tovább. Persze nem is vagyok függő...
5/5 anonim válasza:
"Például dolgozd fel úgy, hogy nekem a párom halt meg néhány hónapja és a te problémád szószerint egy vicc ehhez képest."
És ezt minden embernek az arcába dörgölöd, akinek ennél kisebb problémája van? Nem mondta még senki, hogy nem érdekli? Mert akkor én most mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!