Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ebay vásárlás után felmerült...

Ebay vásárlás után felmerült ez a probléma amit alulra le irtam google fordító segitségével mit tehetek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Helló tomixer999_1,

Ön a közelmúltban részt vett egy tranzakció a következő tétel:

262445925228 - Ordinateur hordozható Acer 2519 - 500gb - 8 GB RAM-windows 7 pro-USB 3.0 - 15.6 "Ma

Ezúton tájékoztatjuk, hogy tudd, hogy jogosulatlan harmadik fél hozzáférhetett az eladó számlájára a listára ezt az elemet. Az elemet eltávolították az oldalról, és az ügylet törölték. Arra kérjük, hogy tegye meg a következő óvintézkedéseket:

- Ha már fizetett az elem, akkor lehet védeni eBay. Nyisson meg egy kérelmet a Resolution Center, és válaszd "vettem egy elemet. Még nem kaptam meg még." Akkor hozzáférhet a Resolution Center ellátogat:

[link]

- Ha az ügylet nem felel meg az eBay védelmére, kérjük, azonnal forduljon a pénzforgalmi szolgáltatást használni, hogy kérjen visszatérítést.

- Ha még nem fizetett a tétel, úgy a tranzakció törlődik, és nem küld fizetés.

Ebben a helyzetben, a fiók nem elérhető harmadik fél által érintett. EBay vesszük számos lépést, hogy segítsen biztosítani a biztonsági fiókja. További információ a fiók védelmére itt:

[link]

Kösz,

eBay

Kérjük, ne válaszoljon erre az üzenetre. Ezt küldték egy címet, amely nem fogad beérkező e-maileket.

2016. máj. 20. 16:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
E-mail a paypalnak és várod a ticketre a választ!
2016. máj. 20. 20:21
 12/12 A kérdező kommentje:
ezt nem értem kicsit konyha nyelvre lefordítanád??most vagyok először ezen a paypal és ebay cuccon soha nem vásároltam online külföldi oldalakrol a nyelvtudás hiánya miatt de sokan ajánlották ezért probáltam ki a paypalon eddig csak annyit tartozkodtam amig be regisztráltam és nem a paypal egyenlegemet töltöttem fel hanem ugy állítottam be hogy a bankártyáról vegye le az összeget a megvásárolt termékért. ennyi hogy hogyan és milyen módon és mire klikkkelve lehet üzenetet irni a paypalnak azt nem tudom és gondolom az üzenetnek angolul kell szerepelni ugye ?
2016. máj. 21. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!