Ebay vásárlás után felmerült ez a probléma amit alulra le irtam google fordító segitségével mit tehetek ilyenkor?
Helló tomixer999_1,
Ön a közelmúltban részt vett egy tranzakció a következő tétel:
262445925228 - Ordinateur hordozható Acer 2519 - 500gb - 8 GB RAM-windows 7 pro-USB 3.0 - 15.6 "Ma
Ezúton tájékoztatjuk, hogy tudd, hogy jogosulatlan harmadik fél hozzáférhetett az eladó számlájára a listára ezt az elemet. Az elemet eltávolították az oldalról, és az ügylet törölték. Arra kérjük, hogy tegye meg a következő óvintézkedéseket:
- Ha már fizetett az elem, akkor lehet védeni eBay. Nyisson meg egy kérelmet a Resolution Center, és válaszd "vettem egy elemet. Még nem kaptam meg még." Akkor hozzáférhet a Resolution Center ellátogat:
- Ha az ügylet nem felel meg az eBay védelmére, kérjük, azonnal forduljon a pénzforgalmi szolgáltatást használni, hogy kérjen visszatérítést.
- Ha még nem fizetett a tétel, úgy a tranzakció törlődik, és nem küld fizetés.
Ebben a helyzetben, a fiók nem elérhető harmadik fél által érintett. EBay vesszük számos lépést, hogy segítsen biztosítani a biztonsági fiókja. További információ a fiók védelmére itt:
Kösz,
eBay
Kérjük, ne válaszoljon erre az üzenetre. Ezt küldték egy címet, amely nem fogad beérkező e-maileket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!