Hogyan űzzem el a rossz szellemeket?
Figyelt kérdés
Ha szobámban tisztított kristályokból kirakok egy pentagramot, és úgy hagyom, az segít?2010. ápr. 10. 01:31
11/13 anonim válasza:
(Első vagyok) Nem akarok most leírni egy egész esti történetemet, de sajnos nekem van egy rossz emlékem.. eljutottam arra a szintre, hogy felálljak és megszólítsam!! Nem kívánom senkinek hogy ilyet megtapasztaljon.
12/13 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire merültél bele az ezotériába és hasonlókba, hogy tisztított kristályokról írsz, de ez egy nagyon veszélyes dolog. A szellemeid valószínűleg démonok és a démonokat Jézusnak van egyedül hatalma elűzni illetve azoknak, akik hisznek benne mármint Jézusban, máshogy csak rosszabb lesz,tudok olyat akit végül öngyilkosságba hajszolt az ilyesmi, mert rossz helyen keresett megoldást ajánlom, hogy keress meg keresztényeket,akár lelkipásztor. Ha budapesti vagy környéki vagy ajánlom az Autonóm,Agapé vagy Golgota gyülekezeteket, illetve vidéken pünkösdi gyülekezetekben vagy karizmatikus katolikusoknál biztosan tudnak segíteni.
13/13 anonim válasza:
Ez egy elég régi kérdés, tényleg nagyon régi ,és nem tudom hogy még mindig zavar -e téged ez a dolog, de szenteltvízzel be kell hinteni a szobád. nekünk régen ezt mondta a hittantanárnő. A jó szellemek továbbra is be fognak menni, de a rossz szellemek már nem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!