Michael Jackson hogyan és milyen dolgokkal fejlesztette az állóképességét?
Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 17:42
1/7 anonim válasza:
Nem telt el neki úgy nap hogy ne táncolt volna :)
Meg azért olyan kétórás koncerteket végigcsinálni is elég állóképességfejlesztő.Én egyszer megpróbáltam csak 3 percig úgy táncolni és már attól kidőltem pedig nem vagyok gyenge.
2/7 anonim válasza:
Egész életében fejlesztette magát, ahogy előttem szóló elmondta, mindennap táncolt, emellett ugye kiskora óta táncol előadó, ebből következik, hogy próbák is voltak, ahol szintén állt vagy táncolt és ez felnőtt korára se változott
3/7 anonim válasza:
És úgy tudom volt személyi edzője is.
4/7 anonim válasza:
Mindennapi tánc.
Plusz természetesen, személyi edzője is volt pl.: a This is it idején Lou Ferrigno volt .
5/7 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert lesz egy saját tervezésű MJ Tribute Show, és eddig 1 órát bírtam 1 perces szünetekkel, gondolom elsőre az nem rossz :)
2016. máj. 23. 18:06
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2016. máj. 24. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!