Ismeritek Michael Jacksonnak az alábbi dalát?
Michael Jackson - Scream
Erre gondoltál?
Nem erre gondoltam, de köszönöm ez a dalt, mert nagyon jó és a magyar szövege is még mindig aktuális, igaz. Máris kedvencemmé vált.
Az általam említett koncert részlet élő volt, Michael űrruhában volt a színpadon, s a végén sírt. Addig különösebben nem foglalkoztam vele, nem ismertem a dalait magyarul, de akkor a szívembe fogadtam.
A History turnén viselt "űrruhát" (amit egyébként Gianni Versace tervezett neki).
Amikor nő mehetett fel hozzá, az a You are not alone című dal előadása közben történhetett, valamint a Dangerous turné She's out of my life című dalban.
Egyfajta "űrruhát" még 2001-ben, azon a koncerten viselt, ahol karraierjének harmicadik fennállását ünnepelték.
Sírni pedig az I'll be there című szám végén szokott.
A Dangerous turné végén ( a Man in the mirror dal után), bár nem "űrruha", hanem egy jetpack-el hagyja el a színpadot( bár ő nem Michael, hanem egy kaszkadőr).
Ezekből próbáld összerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!