Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért fordítják befelé az...

Miért fordítják befelé az emo-sok a lábukat (lent)? O. o

Figyelt kérdés

V akin tornacipő van az is befelé fordítja a lábát v mint aki össze akar esni (és láttam egy 11 éves csajszit aki így csinált egyáltalán nem emo csak tornacipőt hord és befelé fordítja a lábát) idegesíííííííííííííííííííííííít :@

hupszi ^^, lehet h csak én viszem túlzásba v másokat is zavar??????? O.o

2010. ápr. 9. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Sok lányt láttam már, aki sokszor olyan helyzetben volt hogy "befelé fordította" a lábát. Még az EMO megszületése előtt is. Akkor is voltak, és most is vannak, akiknek egyszerűen így kényelmes.

Az már más dolog, hogy van aki ebből is "divathóbortot" csinált.

Engem nem zavar, hát ha egyszer úgy jó neki, akkor miért ne tarthatná úgy?

2010. ápr. 9. 20:40
 2/3 anonim válasza:

Szerintem csak te viszed túlzásba ezt a dolgot. Én is hordok torna cipőt és amúgy én is befelé fordítom a lábamat, de nem azért mert emo vagyok.Hanem azért mert úgy kényelmes.És nem csak torna cipőbe fordítom befele a lábam.Papucsba is befele fordítom. Például : Ha a nappaliba vagyok és állok a nappaliba és nincs rajtam cipő csak zokni akkor is befelé fordítom a lábam.Szóval szerintem nem csak az emok fordítják befelé a lábukat.

15/L

2010. ápr. 9. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én is láttam, tök fura.:D

Én amúgy bakancsban szoktam járni legtöbbet, ezért a tornacipőben is kifelé fordul a lábam. Nekem ez a természetes, nekik az..xD 14/F

2010. ápr. 9. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!