Hogy néz ki a fogszabályzó előtti tágító gumi? Fáj?
Figyelt kérdés
1 hónap múlva lesz fogszabályzóm, és felrakás előtti 2 nappal raknak fel egy tágító gumit. Pont akkor leszek táborba ahol értelemszerűen enni fogunk és nem tudom hogy azzal lehet e enni, vagy olyan lesz mint a fogszabályzóval, és alig lehet enni vele. Fájni fog? 13/L2016. máj. 17. 20:07
1/8 Homerosz22 válasza:
nagyon borzalmas majd megtudod nem ajánlom senkinek azt az érzést..
2/8 anonim válasza:
Hát én nem tudom, de ha az első válaszoló szerint rossz, akkor szerintem vigyel valami pépes kaját,joghurtot, vagy kérdezzétek meg a táborba meg lehet-e oldani, hogy csináljanak neked valami kaját (már persze ha ottalvós és kaptok kaját), vagy elmenj boltba.
3/8 anonim válasza:
Nem olyan rossz... De lehetőleg valami pépes kaját vigyél magaddal, vagy turmixoltasd le az ottani ebédet, mert nagyon érzékenyek lesznek a fogaid (azért egy pár szem fájdalomcsillapítót is vigyél magaddal).
4/8 anonim válasza:
A felhelyezés után kb. 6 órával (legalábbis nekem annyi idő telt el de ez nagyon egyénfüggő)kezd fájni egy kicsit. Pár nap alatt ez a fájdalom el is múlik. Javaslom, hogy nagyon ragadós dolgokat ne egyél, mert az könnyen kiszedheti a gumikat. pl.: rágó, Maoam..stb
5/8 anonim válasza:
Szia. Nekem egyáltalán nem fájt, nem is éreztem. Enni is simán tudsz. Kicsit attól féltem az elején hogy leesik, de nyugi, nem fog.
6/8 anonim válasza:
Nekem most van fent 3. Napja, felrakas utan kb 3-4 oraval kezdett fajni,es azota semmit nem tudok ragni,meg a levesbol a tesztat is le kell nyelnem. BORZALMAS:(
7/8 anonim válasza:
Én most tartok a 3. napnál, és a gumik elhelyezése után pár óráig iszonyúan fáj, és kellemetlen érzés. Utána kezd fájni, mint állat, nem tudsz majd se enni, se rágni, bármiről is legyen szó. Ragadós kaját ne egyél, mert könnyen kihúzhatja a gumikat, aztán rácsesztél! :D
8/8 anonim válasza:
Nekem már másfél éve van fogszabim.Alsó,felső.Az elején furcsa volt ,de kibírható és csak olyat tudsz enni ,amit nem kell rágni.Sokkal jobban fájt ,mikor felrakták az alsót és felvágta a nyelvem ,nyelni is nagon fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!