Naruto?
Figyelt kérdés
naruto miért nem tanulja meg apja teknikáját a teleportálást?2016. máj. 13. 08:47
1/7 anonim válasza:
Megtanulhatná, de nem hiszem hogy nagy szüksége lenne rá. Végül is túlszárnyalta az összes eddigi hokagét.
2/7 anonim válasza:
Mert kb. csak 2-en tudták használni.Nem hiszem,hogy olyan könnyen meglehetne tanulni.Amúgy Hashirama még mindig erősebb mint Naruto.
3/7 anonim válasza:
Szerintem, mert így egyedibb. Miért lenne érdekesebb, egy kiköpött Minato, mint a balfácán Naruto? Ha Naruto is használná, már a Sárga Villanás sem lenne olyan menő. Tehát 'így van rendjén'.
4/7 anonim válasza:
Szerintem elég nyűgös lenne neki, ha figyelembe vesszük, hogy a történet során hány jutsut tanult meg. Önkéntes alapon megtanulta az Árnyékklón jutsut, az alakváltást, majd Jiraiyatól a Rasengant, Kakashiékkal kifejlesztette a Rasen Shurikent, az öreg békáktól eltanulta a remete formát, és többnyire ezekkel eléldegélt egészen addig, míg meg nem kapta Rikudou erejét, de ott gyakorolnia már nem nagyon kellett. Többnyire ezeket kombinálta és variálta az egész történet során. A háború kirobbanása előtt elég volt az árnyékklónok és a Rasengan kombinációja. Egyébként szerintem jobban illik Narutohoz, hogy az árnyékklónokat használja ahhoz, hogy egyszerre több helyen legyen, és nem ugrál ide-oda. És nem tudom, hogy Minato hogy oldotta volna meg a pacsizást a Hiraishinnel.
5/7 anonim válasza:
Meg amúgy is,Naruto sosem volt otthon a pecsét jutsukban,Minato pedig rengeteget tudott,szóval azért van különbség.Danzo biztos előbb tanulta volna meg,csak hát ugye nem is főszereplő,meg már halott. :D
6/7 anonim válasza:
Naruto tudja használni. Legalábbis ha a Shunshinra gondolsz, ami Minato védjegye lett.
7/7 anonim válasza:
A Shunshin és a Hiraishin nem ugyanaz. És én sosem hallottam róla, hogy előbbi a védjegye lett volna. A Hiraishin miatt kapta a "Konoha Sárga Villanása" avagy a "Konoha no Kiiroi Senkō" nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!