Naruto shippuuden?
Figyelt kérdés
Szerintetek nem butasag az hogy sasuke es naruto is elveszti a ridokutol kapott erejuket csak mert szerintem negyon sok mindenre vittek volna nem?meg ha az egesz naruto+naruto shippuudent nezzuk akkor nem az elso hokage a legerosebb hanem naruto es sasuke nem persz kagujastb.?2016. ápr. 26. 22:05
1/2 anonim válasza:
Én örülök,hogy nem maradt meg Rikoudotól az erejük,mert már így is túlságosan erőssé tették őket,főleg Narutot.Felcseszett,hogy majd ő pont elintéz egyből mindenkit a 4. shinobi háború alatt.Amúgy Sasukenak megmaradt az ereje,mivel a Rinnesharingan megmaradt.Amúgy szerintem Hashirama még mindig legyőzné Narutot.9 farkú nem sokat ér ellene ezt már láthattuk és amúgy is Narutoban csak a fél Kurama ereje van benne,Hashirama meg az egészet képes volt leverni Madarával együtt.
2/2 TallandThin Boy válasza:
1-es válaszolónak szerintem igaza van. Hashirama legyőzte Madarát aki használta ellene a kyuubi és a susanoo kombinációját. Talán még hashirama senjutsuja is jobb, mint Narutóé, hiszen öngyógyításra is képes vele.
Viszont Naruto és Sasuke így is van annyira erős, hogy mindenkit legyőzzön a 4. shinobi háború után. Ketten együtt mondjuk szerintem Hashiramát is legyőznék, de egyedül nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!