Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudtam melyik témába...

Nem tudtam melyik témába tartozik, de fontos! Mi ennek a menete? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó haverom, aki most azt vette a fejébe, hogy nővé szeretné magát operáltatni. Tudom, elég hihetetlennek hangzik, elsőre én is jót nevettem rajta, de kezdek megijedni, mert úgy tűnik, komolyan gondolja. Azt eddig is tudtam, hogy meleg, és elég nőiesen viselkedett, de sosem láttam női ruhában vagy sminkben. Inkább olyan, mint egy nagyon igényes, magára olykor túlsokat adó férfi.

De napok óta olvasgat a neten, meg keresgél, hogy hol lehetne megcsináltatni a műtétet. Fórumozik olyanokkal, akik már túlvannak rajta és nagyon lelkes.

Próbáltam lebeszélni róla, mert szerintem nem akarja ő ezt igazán, csak nem rég sok probléma jött neki össze, családi tragédia stb. Azt gondolom, hogy emiatt "kattant be" kicsit.

Tudja valaki, hogy hogyan zajlik egy ilyen műtét? Mármint nem az érdekel, hogy mit vesznek le, mit raknak fel, hanem hogy van-e valami pszichológiai vizsgálat, vagy kötelező gondolkodási idő, ilyesmi? Nem szeretném, ha elhamarkodottan döntene.

2010. ápr. 8. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt olvastam egy ilyen forumon, hogy elméletileg elbeszélgetnek vele, de le nem beszélik róla és nincs várakozási idő (max ha pont most nem ér rá az orvos vagy ha a műtőre kell várni).
2010. ápr. 8. 22:24
 2/3 A kérdező kommentje:

Abban bíztam, hogy mivel ez nagyon nagy döntés, adnak némi időt, hogy gondolja át, tényleg akarja-e.

Mindenesetre én még próbálom győzködni hogy gondolja meg, mert tényleg nagyon hirtelen jött ezzel az ötlettel, mintha csak azt jelentette volna be, hogy fogszabályzót tetet föl.

2010. ápr. 8. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:
én valami riportban láttam régen, hogy nagyon sok idő múlva és nehezen kapják meg az engedélyt a műtéthez, mivel utána 80%-uk öngyilkos lesz.
2010. ápr. 9. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!