Bababolt nevek? Tudom, hogy nem ebbe a témába tartozik, de itt talán többen írnak.
Szeretnék egy bababoltot nyitni,de nemtudom mi legyen a neve.Szeretnék ötleteket kérni.:)
Másik dolog,hogy miket kerestetek a bababoltban mikor elmentetek vásárolni neki?
És lenne keresete a pelenkának ha db-ra is adnám?

Névnek pl. Pocaklakó, Pocakos bolt. Én ilyennel még nem találkoztam, míg a klasszikus bababolt elnevezésből és a gólyás nevekből rahedli van.
Többi kérdésre meg a válaszom: nézz körbe a neten a többi bababolt kínálattal kapcsolatban.
Amit ajánlani tudok, hogy legyen nálad mérleg kölcsönzés. Rettentően hasznos, mivel nem mindenki veszi meg a mérleget ×ezer forintért.
Pelenkásra meg annyi, hogy nálunk (Szolnok) 2 olyan boltot is találtam eddig, ahol lehet darabra venni pelust, pont azért, hogy kilehessen próbálni. Mert, ha beválik, akkor úgyis azt veszed.

Szia! A darabszám az jó ötlet a pelusnál. De azért limitált be, tehát min. 10 db vagy valami.
Névötletek: picurka, vagy pindurka bababolt, babasziget, babaálom ilyesmik. Én ruhákat vettem, babakocsit, de vettem ott cipőt, játékot, könyveket, szinte mindent ami kell egy babának.

huuuh hát a nevet illetően nem tudok segíteni, most így este már semmi jó nem jut az eszembe, de írok, ha beugrik valami:)
Viszont szerintem jó ötlet a pelenkát db-ra is adni, engem pl idegesít, hogy meg kell vennem egy egész csomag pelust több ezer ft-ért, hogy kiderüljön, hogy nem is olyan jó...és annyi fajta van, hogy nemigaz.Ráadásul ugyan azon márkán belül ahogy változik a méret, úgy változik a pelus is, szóval jó ötlet "mintát" adni, árulni.

21:29-es vagyok....név ötlet:Mazsola:)így nevezzük,becézzük a kisfiunkat:)
A mérlegkölcsönzés tényleg jó!
Meg tegyél ki szerintem egy parafa táblát a kirakatba, ahova mondjuk a környékbeli anyukák tehetnek hirdetéseket.Ez a hozzánk közeli kisboltban nagyon bejött.
Ruhákból meg szerintem árulhatnál minőségi használt ruhákat is, azokat nagyon viszik!

Pelenka db-ra, nagyon jó ötlet!
Nem is értem a pelenka gyártókat, miért nem csinálnak 10-15 db-os csomagokat??? Kipróbálásra biztos nem veszek meg 40-50 darabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!