Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Citrus calamondin mandarin ehető?

Citrus calamondin mandarin ehető?

Figyelt kérdés
Ehető ez a fajta mandarin, mert amit olvastam róla mindenhol ott az van írva hogy ehető de a papíron kés meg villa az át van húzva. hát nem mertük még megkóstolni.
2016. máj. 10. 17:54
 1/2 anonim válasza:
Valóban a TESCO-ban általam vásárolt esetében is rajta volt az említett piktogram. A neten utána olvasva mindenütt ehetőnek minősítették így én ettem belőle ill. citrom helyett használtam.
2016. nov. 28. 13:03
 2/2 anonim válasza:

Ehető, de azért szokták áthúzni ahonnan hozzák (én esetemben Hollandok) mert nagyon a műtrágya vegyszer ellen vannak... De pár hónap alatt kiürül belőle, nyugodtan ehető.

Én mondjuk olyant vettem ahol pár levele meg volt rágva, de lefújták valami irtóval gondolom, most tiszta, de pár levél sérült, gondolom ezért.

2021. júl. 8. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!