Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent ez az álmom?

Mit jelent ez az álmom?

Figyelt kérdés

Van egy álmom de csak pár részletre emlékszem. Ez lenne az :

Egy inda szerűségen lógva odaugrok a szerelmemhez.

~~~

Mamámhoz tartok egyedül. Senki sincs az utcán. A házban nem találom mamámat így a kertben keresem. Ott látok egy liftet, ami felfelé vezet. Felmegyek és egy üveggel körben kirakott folyosón találom magam. Tér iszonyom van. Hirtelen a semmiből megjelenik újra a szerelmem és minden félelmem elveszik.

~~~

A folyosó legvégén ott van a mamám. Innentől minden happy.

Előre is köszi ha ezt megfejted!

2016. máj. 8. 01:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Mit jelent az álom?

Azt jelenti,hogy aludtál, mert csak alvás közben álmodsz.

Az álmok nem 'jelentenek' semmit!

Az álom egyszerűen működik:

Az agyad 'pihenő módba' kapcsol, ami azt jelenti, hogy kikapcsolja a logikáért felelős részeket, valamint jobb esetben lebénítja a tested.

Miután nem működik a logikáért felelős rész, bármit is álmodsz értelmesnek fog tűnni, így végülis minden apróság ami az agyadban megjelenik valami értelmes dolognak fog tűnni.

Az igazi álmok nem látványosak, nem történik bennük szinte semmi, illetve egy igazi személlyel sem találkozol, nem látsz arcokat és nem értesz dolgokat, azonban amint felébredsz, az agyad megpróbálja értelmezni azt, amit álmodban láttál, ezért hozzá rendel személyeket, arcokat, vagy dolgokat azokhoz, amelyeket te agyban átéltél, ami azt jelenti, hogy igazából nem is az álmodra emlékszel, hanem azt hiszed, hogy arra emlékszel, holott csak kiszínezi az agyad azt, ami történt.

Röviden: az álmok nem jelentenek semmit, sőt, igazából értelmük sincsen, csak az agyad pótolja a hiányzó dolgokat és befedi az üresjáratokat.

2016. máj. 8. 10:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Már bocsi de igenis jelentenek valamit az álmok. Vannak tudod álmoskönyvek... Én abból szoktam megfejteni de ezt nem tudtam, de ezek tényleg igazak!

Egy éve az álmomat megnéztem hogy mit jelent és az volt hogy "közelgő haláleset". 2 nap múlva meghalt a papám.

Most mondd hogy az álmok nem jelentenek semmit....

2016. máj. 8. 11:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Értem, szóval a Harry potter is létezik, hiszen van róla könyv, nem is egy,

A star wars, gyűrűk ura, hófehérke, a szépség és a szörnyeteg, az összes mesekönyv, ezek mind igazak, mert ugye van róluk könyv...

KÖnyörgöm, az egyiptomiak is írtak különböző istenekről, a görögök is írtak arról, hogyan közösült zeusz az állatokkal... Attól, hogy könyben van még nem igaz...

2016. máj. 8. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:

'értelmes válasz'

Tudod egyáltalán annak a jelentését?

Ha legalább az ezotéria kategóriába írtad volna ki a kérdésedet, megérteném, hogy ennyi az értelmi képességed,

de nem oda írtad, és még 'értelmes' választ vársz...

tessék:

jajj ez az álom azt jelenti, hogy meg fogsz halni 4 nap múlva, de ha küldesz a bankszámlámra 23462462346246423 forintot jövő keddig, akkor megmenekülsz és nem jutsz pokolra, ahol aztán nem esz meg oszama bin laden...

2016. máj. 8. 14:42
 5/6 anonim válasza:

Szia!

Lehet, hogy itt én leszek még a másik aki hisz ezekben, de tudod mit? Engem nem zavar!

Ugyan nem vagyok álomfejtő, de komolyan veszem a kérdésed!

Elég mélyről jöhetnek az érzelmeid a szerelmed iránt, mert ezek szerint ő befolyásol téged. Ha melletted van, biztonságot ad.

Szerintem érdemes neten rákeresni bizonyos kulcsszavakra pl.: inda

Mit jelent álomban stb.

Ennyit tudtam segíteni:)

12/L

2016. máj. 8. 16:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2016. máj. 10. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!