Folytatódott egy álmom! Baj lehet?
még decemberben álmodtam,hogy egy férfi arra kért,hogy egy esküvőre vigyek egy hullát (ZSÁKBAN!!). szóltam két ismeretlennek -akik az álmomba barátaim voltak- 3-. (hozzáteszem,hogy a férfi ellopott tőlem valamit) miután ezt megszerettük volna csinálni,az esküvőn ránk szóltak. kimentünk,zsákkal a kezünkben. a férfi azt mondta "rendben. most menjetek és vigyétek egy kúthoz". (a falunkban játszódott az egész és ez a kút is létezik). ezután odavittük. én egy gyűrűt kaptam az idegentől,pedig nem azt kellett volna..ezek után hazamentünk...A minap volt a folytatása..az,hogy eszünkbe jutott,hogy a kúthoz járnak,ezért el kell vinni onnan a hullát. 3embert lelőttünk és kettőt felgyújtottuni,csaakmert oda akartak menni vízért...ezután én felhívtam a rendőrséget és elmeséltem,hogy mi történt..
tudom, hogy hülyeség,de a visszatérő-folytatásos álmaim az esetek 90%-ában megtörténik. valamelyik fele...
öhm..ez gáz,ha folytatódott? jelent valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!