Kamaszok! Nektek mi a véleményetek a tumblr-ről?
Figyelt kérdés
Légyszi kort és nemet is írjatok2016. máj. 7. 11:17
1/5 anonim válasza:
Eddig még nem hallottam róla, de a kedvedért rákerestem. Valami képmegosztó oldal? Számomra ez felesleges lenne, mivel akinek meg szeretném mutatni a fotóimat, annak elküldöm Skype-on, vagy e-mailban, esetleg személyesen. 15/L
3/5 anonim válasza:
Én 2-3 éve használom már, valamiért nagyon rabul ejtett. Szeretem megosztani művészek, fotósok képeit, vicces képeket, közben pedig hasonló érdeklődési körű embereket találok. A tumblr ha kell felvidít, ha kell megnyugtat. Mióta használom, a facebook-ra alig lépek fel, talán csak 10 percre naponta.
17/L
4/5 anonim válasza:
Nekem van es nagyon szeretm. Ott ez embereknek valami problemjuk van es azt irjak ki. Es sok mindenkinek erot tud adni hogy ezzel nincs egyedul. Nekem nincs tul nagy problemam de mivel alltalaban szomotu vagyok/voltam ugY ereztem oda illek. Azert szeretem mert barmit kiarakhatok/reblogolhatok sebki nem utel el. Neg meg is ertenek. Nekem nemtudja messien usmerosom a nevem es ezert igazan jo. Ott ismeretlen segit ismeretlenen. Jo hely ha barmi gondod van oda kirakhatod es senki em nez ke es senki nem von kerdore. Csupa oszinteseg az a hely semmi allarc es kamu szoveg.
5/5 anonim válasza:
Bocsi az elozo avgyok (#4) es 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!