Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Budapesten, hol található...

Budapesten, hol található páternoszter, amelyet meglehet tekinteni, ahová beengedik az utca emberét?

Figyelt kérdés

Gyerekeimnek szeretném megmutatni, amíg még lehetséges. Mivel az EU betiltotta ezeknek az építését, és javasoltan mielőbb normál (modern) liftekre cserélik őket.

Mindezt teszik annak ellenére, hogy balesetet nem okoztak, csupán azért, mert a mozgássérültek nem tudják használni.

Én nagyon kedveltem a mindennapi használatát, mikor az MTV Szabadság téri épületében dolgoztam.

Mellesleg, nem értem, miért nem lehet néhány régi épületben megtartani őket a régiség védelme miatt? :-o

Olyan páternosztert keresünk, amit probléma nélkül meglehet tekinteni, ki lehet próbálni, ahol a portás/biztonsági őr nem kekeckedik ezen.

2016. máj. 6. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
A Délpesti kórházban még volt kb 30 éve. De szerintem már sehol nincs.
2016. máj. 6. 19:58
 2/5 anonim válasza:

A Markó utcai bíróság épületében van egy teljesen működő. Ellenőrzés után lehet bemenni.

Illetve a régi Nagyvásártelepen és a lebontott ipari minisztérium épületében voltak páternoszterek annó.

2016. jún. 15. 17:34
 3/5 anonim válasza:
Haller u.-Fehér Holló sarkon lévő kórházépület, simán be lehet menni, a Margit krt-it már lebontották, a Baross tér jobb oldalán is van, József Nádor téren is valamelyik minisztériumban, ELMŰ székház Váci u. . Szalay u mittomén milyen minisztérium. Vörösmarty tér OTP, Kossuth téri lebontott irodaház.. Megsúgom át lehet vele fordulni, nem áll fejre, nem rabolnak el az ufók, nincs a végén húsdaráló, bár az elején én is féltem, ezért volt buli. Biztonsági őrök vigyorogva néztek, hogy a hülye nem szállt ki.
2017. nov. 10. 01:49
 4/5 anonim válasza:
A dél pesti kórházban mai napig tökéletesen müködnek
2019. febr. 26. 13:51
 5/5 anonim ***** válasza:

MÁK székházban is van a Hold utcában.

BKV székház Akácfa utca

Kardiológiai intézet a Nagyvárad téren, ide bárki bemehet 9 szinten át megy a páter és bár ki van írva, hogy csak kórházi dolgozók használhatják nem foglalkozik senki vele.

2020. júl. 29. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!