Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen az amikor az embernek...

Milyen az amikor az embernek el törik a keze vagy a lába?

Figyelt kérdés

Gondolom rohadtul fáj! Utána milyen? Furcsa használni?

Ha a lába eltörik gondolom járni nehéz lesz! Mennyi idő után lesz ujra a régi?

Csak kíváncsiságból kérdem! Az előbb nekem jött az udvaron a terasz és hát kishián azt hiszem majdnem eltört a sípcsontom!

2010. ápr. 8. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard kipróbálni.. :) Az a fájdalom! Előtte azt hittem, el tudom képzelni milyen lehet az, amikor eltörik valami, aztán amikor tényleg eltörött.. a nagy lószart! Nem lehet készülni rá.. 3 napig járkáltam törött lábbal, felemelő érzés volt. Úgy voltam vele egy darabig, hogy majd úgyis elmúlik, satöbbi, de egy idő után már tarthatatlan volt a dolog. Doki, törés, egy hét itthon. Utána már móka meg kacagás volt! Egy hónap tesifelmentés, a lábam meg már rég nem fájt. Szieszta. :)
2010. ápr. 8. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:

nekem pár éve a lábfejem tört el.(a kis lábujjnál a szélénél)

Munkahelyi baleset volt.Mivel csak sajgott,és csak egy picit duzzadt meg inkább arra gondoltam,hogy "beütöttem,és egy picit bedagadt.2 A munkaidőmet végigcsináltam,majd hazamentem..Igaz a hazamenetel már nehezebb volt,mert akkora már erősen sántítottam,és alig bírtam rá állni.Elég közel laktam a munkahelyemtől így bicegve,fél lábon ugrálva hazaértem.Este mivel még mindig nem tudtam a lábamra állni elmentünk a dokihoz..(fájni nem fájt,csak sajgott)ott derült ki,hogy eltört,és 2 hétig kaptam fekvőgipszet,majd 4 hétig sima gipszet..

A legrosszabb az volt,hogy nyár lévén állandóan viszketett és a meleg miatt legalább kétszer elrepedt a gipsz a bokánál..Amikor levették a gipszet inkább az volt fura,hogy a lábam vékonyabb mint a másik,és persze fehérebb is..(a másik szépen lebarnult)De nem volt gond utána..

De azóta az évek folyamán erősen megérzem az időváltozást..Ilyenkor nagyon sajog...

2010. ápr. 8. 16:43
 3/8 A kérdező kommentje:
xD ezt jól le írtad! Szóval akkor rohadt nagy fájdalom!
2010. ápr. 8. 16:43
 4/8 anonim ***** válasza:
16:43: Nekem is majdnem ott. Lábközépcsont törés.
2010. ápr. 8. 16:47
 5/8 anonim ***** válasza:

nekem a csuklóm volt eltörve, és én meg épp azt tapasztaltam, hogy nem olyan egetrengető fájdalom. persze a lábtörés sokkal rosszabb lehet. csak egy-két lábujjam tört el párszor, de nem volt valami kellemes..

szóval a csuklómmal úgy jártam, hogy egyik nyáron elestem görkorcsolyával, fájt-fájt, de gondoltam majd elmúlik.

három napra rá jöttek távolabbi rokonok, az akkor másfél éves kislányukkal. épp a mérleghintán ült, mikor megkértek hogy egy kicsit tegyem arrébb a hintán, hogy le ne essen. és hát nem ment...

rávettek hogy menjek el a kórházba, mert ott gond lehet, ha egy másfél éves gyereket nem bírok megemelni.

este 11 körül beestem a kórházba, és kiderült hogy el van törve. (az orvosok jól le is cs*sztek hogy miért mászkáltam 3 napig törött kézzel.

aztán kaptam gipszet, és a következő hetekben biztonságban éreztem magam :D gondoltam, ha valaki megtámad, csak leütöm a gipsszel :D

ja, meg csináltam egy "hall of fame"-et a gipszre, gyűjtögettem az aláírásokat :)

lehet hogy túl hosszú voltam, de a lényeg, hogy nem is fájt annyira mint ahogy gondoltam. ezért nem is gondoltam olyanra hogy esetleg törés

21/L

2010. ápr. 8. 16:57
 6/8 A kérdező kommentje:

:D:D Ezek jó történetek! Én ugy képzeltem el hogy alig fáj mert néztem már pár videót amikor görkorcsolyások meg gördeszkások elesnek és csak annyit mondanak hogy Fuck Kicsit jajgatnak és kész! Hát a kéz több mint valószínű akkor enyhébben fáj mint a láb!

A történetet is leírhattyátok ahogyan elestetek mag ami történ az egészben!

2010. ápr. 8. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:

úhhhh xDD

gondolom.rohadtul fájj

ajjajjj rohadtul fáj akezem

most komolyan xDxPxOOOO :D:):P:O:P:D

lehet hogy eltört:(?

2010. ápr. 12. 13:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Attól is függ,hogy kinek hogy törik a csontja..

Pl: sógoromnak kis a lába tört el majdnem úgy ahogy a második író írta..De neki a csont nem jól állt így meg kellett műteni,és ha jól emlékszem 1 hétig a hasába kellett szűrni az injekciót magának(alvadásgátlót vagy valami ilyesmit) .

A nővéremnek gyerekkorában a csuklója tört el,mert görkorcsolyázott és elesett.neki látható volt,hogy eltört,mert kiállt teljesen..Apám majdnem elájult amikor meglátta,mert olyan volt mintha a bőr tartotta volna csak..(a doki is csak pislogott) neki is helyre kellett tenni,és baromira fájt a nővéremnek..

A barátnőmnek a könyöke tört el amikor lesett a mászókáról.A könyöke úgy tört el,hogy teljesen kifordult,és úgy nézett ki mintha felment volna majdnem a válláig.Több órás műtéte volt neki is,és mai napig nem tudja teljesen kiegyenesíteni a karját..

Szóval nem olyan kellemes a csont törés..

2010. ápr. 12. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!