Üdv, azt szeretnem kérdezni hogy valaki volt e mar kint nyári munkán pl Angliában 1,2 hónapot? Es hogy van e egyáltalán ilyen munkára lehetőség!?
Figyelt kérdés
2016. máj. 5. 18:50
1/1 anonim válasza:
Szia.
Én minden évben megyek ki nyári munkára Angliába 2 hónapra. Én úgy láttam, hogy kint vannak part time munkák amikre lehet jelentkezni. Pl: Mindig van felvétel a mekibe, ott csak ki kell tölteni a formanyomtatvány, majd egy interjú, és már mehet is az ember dolgozni. Én mondjuk szerencsés vagyok, mert a nagynéném egy nyomdában dolgozik, és minden nyáron vesznek fel part time-ba embereket de csak nyárra. Ő bevisz engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!