Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jelentkezni szeretnék a...

Orfeus kérdése:

Jelentkezni szeretnék a Farncia Idegenlégióba. Van esélyem úgy bekerülni fiatalként, hogy van egy gyerekem?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, majd 10 évet sportoltam versenyszerűen (Kyokushin karate), úgy érzem fejben is ott vagyok. Keresem a kihívást amit a jólfizető állásomban sem találtam meg. A probléma az hogy van egy 7 hónapos kisfiam, viszont a sok vita miatt nem élünk együtt, én egyedül élek, a baba pedig az anyukájával nagyszülőknél van.

Több helyen olvastam hogy le kell tagadni, van aki azt mondja hogy jobb őszintének lenni. Mai viszonylatban ti mit tennétek a helyemben?

Úgy gondolom ott megtalálnám a számításaimat, megszoktam az edzéseken a fegyelmet és a bajtársiasságot, viszont ez a mindennapi életből hiányzik nekem, ott ez alap követelmény.

Előre is köszönöm!

2016. máj. 2. 06:49
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Ha belépsz, akkor csak 5 év múlva szabadulhatsz.
2016. júl. 9. 17:32
 22/24 anonim ***** válasza:

Az első hat hónapban mindkét fél felbonthatja a szerződést!

Aztán hallottam olyanról is aki évek után dezertált vagy egyszerűen nem ment vissza a szabadságról. De ezekkel te ne foglalkozz kérdező! A kérdésedből megítélve nem is tűnsz olyannak aki lelépne.

2016. júl. 10. 20:30
 23/24 Legion Etrangere ***** válasza:
100%
Bármikor el fognak engedni, ha kitartóan ott akarod hagyni.Tudok olyan esetről, amikor a srác szépen kisétált a kapun és senki nem szólt neki egy szót se. Ez mondjuk extrém eset volt. Az se igaz, hogy igy meg úy köröznek, ha megszöksz. Hivatalosan annyi évig számitasz dezertőrnek, amennyid hátra volt,de a legritkább esetben szól hozzád a kutya is, ha kiderül hogy francia területen vagy dezertőrként. Ha magad visszamész, kapsz egy kis fogdát és istenhire, vagy visszavesznek, ha meggyőzöd őket. Most hallottam, hogy egy dezertőr srác, NEM NYÍLT NAPON ! bement megnézni a 2. REP laktanyáját, úgy, hogy tudták, hogy meglógott valamikor.Amugy kint él Fro.ban. Maga a Gestapó leszarta Aubagne-ban.
2016. júl. 23. 14:49
 24/24 anonim ***** válasza:
Na, mi a helyzet? Sikerült? Voltál kint?
2017. márc. 31. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!