Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jelentkezni szeretnék a...

Orfeus kérdése:

Jelentkezni szeretnék a Farncia Idegenlégióba. Van esélyem úgy bekerülni fiatalként, hogy van egy gyerekem?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, majd 10 évet sportoltam versenyszerűen (Kyokushin karate), úgy érzem fejben is ott vagyok. Keresem a kihívást amit a jólfizető állásomban sem találtam meg. A probléma az hogy van egy 7 hónapos kisfiam, viszont a sok vita miatt nem élünk együtt, én egyedül élek, a baba pedig az anyukájával nagyszülőknél van.

Több helyen olvastam hogy le kell tagadni, van aki azt mondja hogy jobb őszintének lenni. Mai viszonylatban ti mit tennétek a helyemben?

Úgy gondolom ott megtalálnám a számításaimat, megszoktam az edzéseken a fegyelmet és a bajtársiasságot, viszont ez a mindennapi életből hiányzik nekem, ott ez alap követelmény.

Előre is köszönöm!

2016. máj. 2. 06:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo mar amugy igy arcoskodsz a fizeteseddel.. es nem mondtam hogy bajnok vagyok de latom nagyon szereted a bunyokat... Most az elobbi kommentedel meg invitaltal egy bunyora? XD

Bpi vagy barhol barmikor ha kell.. En nem csak neten szajalok es arcoskodom...

Es tivadar.. hat nem egy nagy harcos.. es okollel utik a hasad stb.. szerinted egy edzesen nem ez tortenik? XD ne nevetesd ki magad kerdezo... amugy is felvagos vagy.. De majd bele torik a fogad.

Amugy igen versenyeztem kinnt es nyertem.. ennyit errol.. nem vitatkozok olyanokkal akik bekepzeltek es csak fenyezik magukat mint te...

2016. máj. 12. 22:15
 12/24 anonim ***** válasza:

Es mint mondam kinnt nem 90 perces bohockodas van hanem 7 nap 8-10 ora edzes.. akkor hasonlisd ossze ..

Eronleti edzesrol ennyit kedves kerdezo.

10-15 km futas 30 perc ugralo kotel. utana a paozas 30 perc

30 perc klincheles

30 perc bunyo

Es utana csak erosites..

Ja es ha vege a technikai edzesnek es versenyre keszulsz ujbol 5 km...

Reggel 10-15

Du 2x5 km

Utanna megneznem mit csinalsz .

Szoval nem egy 90 perces bohockodasrol beszelunk...

Tulsagosan nagyra tartod magad es ez nem tetszik.. de menyj csak ugy is meglatod hogy amenyire nagyra vagy magaddal annyira nem ersz semmit..

2016. máj. 12. 22:24
 13/24 A kérdező kommentje:

Sajnos túl tapasztalatlan vagy ahoz hogy leáljak veled veszekedni. Az hogy féltékeny vagy a fiizetésemre az egy dolog. Olyan véleményére voltam kíváncsi, aki ilyen tulajdonságok mellett meg tudja mondani van e esélyem bekerülni a légióba, ennyi, nem több.

Én egy edzésre invitállak meg, vagy ha már pest akkor Shihan Furkó edzésére, bár lehet a nádpálca nem tetszene. Ő egyébként nyugalmazott ezredes, KMZ kiképzője, megtiszteltetés volt az ő edzésein részt venni.

Belőled hiányzik az alázat, csak ki akarsz kezdeni. Senki nem kíváncsi arra hogy hány km-t futsz, én is tudok legendákat zengeni hogy 1,5 hétig edzőtáborban mit csináltunk Erdei Zsolt keze alatt, igen, madár.

Szeretnék rólad látni egy olyan mérleget mint Tivadar, vagy csak negyed olyan jót, aztán elhiszem amit írsz. Addig csak 12 évesen a legevőbe beszélsz, mert 2 edzésre lementél haverokkal.

De mindegy, nem ez volt a kérdésem, és nem bunyózni hívtalak, hanem egy edzésre, hogy láss bele miről is beszélsz. Láttatlanban bármit lehet oltogatni, de ha ki sem próbálod akkor miről beszélsz?

Ököllel ütni testet biztos jobb mint egy hatalmas kesztyűvel igaz? Nálunk 1 szabály van, ne üsd az arcát, mert nincs kesztyűd, ennyi. Tisztelem a nagy bunyósokat, akár milyen stílusból indultak, és ha nagy bunyós vagy, akkor téged is. De nem fogadom azt az álláspontot hogy egyik stílus jobb mint a másik. Ezt Andy Hug-nak mond.

2016. máj. 13. 06:50
 14/24 anonim ***** válasza:
57%

Én csak a véleményem mondtam. Nem vagyok féltékeny senkire se nekem meg van az ami nekem kell.

Nem legendákat mondok tényeket.

Csak nem tetszik a túl magabiztosságod. 145 IQ m van 3 nyelven beszélek. Én se állok le veszekedni. És nem néztelek le. Csak mondtam az idegen légióhoz ez kevés. Ha igazán erős kihívásra vágysz akkor különleges műveleti zászlóalj. Sokkal jobb és keményebb

2016. máj. 17. 12:14
 15/24 anonim ***** válasza:
42%
Nem olvastam el minden választ, csak az elsőt. Szerintem menny és mindent bele kitartást neked! A gyereked meg majd büszke lesz rád és te is tudod támogatni anyagilag. Személyesen nem de ismerek olyat aki kiment úgy, hogy már volt gyereke. Ezt nézd meg! https://www.youtube.com/watch?v=OHZVUIisRKM és még egyszer kitartást neked!
2016. máj. 26. 23:50
 16/24 Legion Etrangere ***** válasza:
100%

Menj ki nyugodtan, a kyo-s előélet sokkal több mint elég.

Legfeljebb túrázgass előtte kicsit, hogy szokd a bakancsot.

Gyereket ne emlitsd ha nem kérdezik, letagadhatod, nincs kapacitás utána nézni, de vigyázz, a végén egy öreg magyar fog kikérdezni, ha akar megforgat.

2016. jún. 12. 14:00
 17/24 Kitalátor válasza:
35%
Mehetsz, nem kár érted, hősi halottakra is szükség van, csak előtte köss egy életbiztosítást, amiben a gyereked legyen a kedvezményezett, de csak 21 éves korában kaphassa meg (és ne legyen kizáró tényező a hivatásos bérgyilkosi státusz és a háborús övezet)!
2016. jún. 27. 11:36
 18/24 anonim ***** válasza:
''bérgyilkos'' Édes Isten milyen emberek vannak :)))
2016. jún. 27. 15:23
 19/24 anonim válasza:

Figyelj, én csak egy jó tanácsot szeretnék adni, tiszta szívből:

Ne jelentkezz az Idegenlégióba, mert megbánod, és nem vonhatod vissza a döntésed!

2016. júl. 4. 21:49
 20/24 Legion Etrangere ***** válasza:
100%
# 19 Már miért ne vonhatná vissza ???
2016. júl. 9. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!