Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Túl sokat hiányzok az iskolábó...

Túl sokat hiányzok az iskolából? Több lent.

Figyelt kérdés
Nos,én mindig is beteges tipus voltam, nagyon könnyen megfáztam, könnyen elkaptam a vírusokat. Most az iskolában sokat hiányzok mert mindig beteg leszek. Eddig 85 órát hiányoztam, szerintetek baj lesz belőle? Igazából jó tanuló vagyok, és nincs különösebb próbléma csak az hogy túl sokat hiányzok.

2016. máj. 1. 17:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
9%
Lesz. Lehet osztályozhatatlan leszel, de a főbb probléma a továbbtanulás mert a bizonyítványba benne lesz.
2016. máj. 1. 17:18
 2/12 anonim ***** válasza:
31%
Semmi probléma, mert ez esetben is le lehet vizsgázni a tanévek végén az egész féléves anyagból. Vagy legalábbis mindenképp próbáld meg abból a tantárgyból, ami nem jött össze. Azért durva lenne, hogy egy tantárgy miatt bukod az egész évet.
2016. máj. 1. 17:21
 3/12 A kérdező kommentje:
Most nem tehetek róla, hogy beteges vagyok, lázasan nem tudok elmenni iskolába.
2016. máj. 1. 17:23
 4/12 anonim ***** válasza:
#3: Vitaminokat szedj, ezen kívül ha ennyi betegség van meg gyakran akkor kérj vérvizsgálatot meg teljes kivizsgálást.
2016. máj. 1. 17:24
 5/12 A kérdező kommentje:
Múltkor voltam vérvételen, ők is csak aztmondták hogy vitamint szedjek, mert egyéb probléma nincs. DE itt most nem az a lényeg hanem az hogy sokat hiányzom, és hogy ez vonhat e következményt maga után.
2016. máj. 1. 17:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Így van. Vitamin + sok folyadék. Télen pedig sál.
2016. máj. 1. 17:30
 7/12 A kérdező kommentje:
Amit még fent nem irtam le az pedig, hogy nem tudom hogy mennyit lehet hiányozni, ugyanis ez minden iskolában máshogy van, és ahova járok ott nem tudom mennyit lehet maximum. Mindenesetre köszönöm a válaszaitokat.
2016. máj. 1. 17:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
85? Az semmi. A mi sulinkban 250 orat lehet,de sokan ennel tobbet hianyoztak es semmi bajuk nem lett belole.
2016. máj. 1. 19:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát éppen ez az a ti sulitokban 250-et lehet itt meg nem tudom, éppen ezért félek, mert nem tudom mennyit lehet :D De azért köszi a választ.
2016. máj. 1. 20:55
 10/12 anonim válasza:
Minden iskolában 250-et lehet (persze igazoltan) ez központilag szabályozva van. 85 semmi, nekem kb. 100 van, de tavaly 150 is volt (betegség + versenyek), soha semmi gond nem volt, a dolgozatokat mindig bepótoltam. Ha meghaladnád a 250 órát, akkor ha nincs elég jegyed osztályozóvizsgát kell tenned, de te ettől még nagyon messze vagy.
2016. máj. 2. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!