Milyen megoldás lenne arra, hogy ne rúgjanak ki az iskolából? Többi lent.
Figyelt kérdés
247 Igazolt órám van, 250-nél eltanácsolnak!
A hiányzásoknak oka van, és nem lógás. Van egy vesebetegségem, amivel mostanában elég sűrűn jártam kórházba, és szépen összejöttek a hiányzott órák. 4 hónap van hátra az iskolából, biztos, hogy lesz bajom annyi idő alatt, és akkor már el is értem a limitet, és megválnak tőlem. Mi tévő legyek? 18/F - középiskola)
2016. márc. 6. 15:09
1/3 anonim válasza:
Nincs mit tenned, éppen az ilyen dolgok miatt találták ki a magántanulói státuszt...
Az mindegy, hogy lógsz-e, vagy beteg vagy, ha nincs időd tanulni és bejárni akkor magántanulónak kellene jelentkezned.
2/3 anonim válasza:
Már miért tanácsolnának el 250 óránál??
3/3 Noémi Haraszti válasza:
Tud a tanárod a betegségedről?Ha tud szerintem nem fognak kirugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!