Gyűjti valaki még rajtam kívül a blikk nők konyha magazint és más recepteket? (rögeszmésen)
Figyelt kérdés
Megrögzött a receptgyűjtő vagyok nemcsak ezt az újságot veszem hanem mást is szoktam sőt a netről is gyűjtök némelyiket megcsinálnom persze ami a pénztárcamnak is elég a baj az h imadok a konyhában sűrőgni.
Szerintettek ez már kóros?
remélem nemcsak én vagyok ilyen??????????!!!!!!!!
2010. ápr. 7. 21:52
1/1 anonim válasza:
Én gyűjtöttem. Aztán egyszer csak nekiálltam szelektálni. Tuti, hogy neked is van olyanod, amit soha de soha nem fogsz megcsinálni. Ez biztos. Előbb ezeket szelektáld ki. Utána rá fogsz jönni, hogy három négy étel, süti különböző néven fut, de egy az egyben ugyanaz. Máris felére csökken. Én legjobban a szabad föld konyháját szeretem, azok a receptek tényleg működnek. Nekem ugyanis az a bajom a netes receptekkel meg újságokkal, hogy abszolút nem pontosak. Főzésnél ez nem baj, mert simán közbeavatkozom, belejavítok, de sütésnél nem, abba nem tudok belenyúlni, meg amúgy sem vagyok annyira ügyes sütésben. Szóval inkább csak iránymutatónak használom őket, meg ötletek merítek, aztán a saját elképzelésem szerint megcsinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!