Batman Superman ellen idézetek?
Ha isten csupa jóság akkor nem lehet mindenható,és ha isten mindenható akkor nem lehet csupa jóság.(Lex Luthor)
Tudja mi Amerika legrégibb hazugsága?Hogy az erős lehet ártatlan!(Lex Luthor)
Tombolás,düh,keserű tehetetlenség,amely gonosszá teszi a jókat.(Alfred)
Az emberek gyűlölik amit nem értenek. De azt látják hogy mit csinálsz és tudják hogy ki vagy. Hogy nem bántod őket. Nem vagy gyilkos. Én nem akartalak a világnak adni téged. Légy a hősük, Clark. Légy a példaképük, légy az angyaluk. Légy mindaz amire szükségük van. Vagy ne legyél semmi. Nem tartozol ennek a világnak, sose tartoztál.(Martha Kent)
Mindvégig úgy éltem ahogy apám azt kitalálta. Próbáltam jót tenni. Egy halott kedvéért. Superman sose létezett. Csak egy kansas-i farmer álma volt.(Superman)
A bűnözők olyanok mint a gyom ki lehet őket tépni de nő helyette másik.(Bruce Wayne)
Mi úgy értem emberek mindig is megváltót kerestünk,10-ből 9 ember hisz egy felsőbb hatalomban és minden vallásban van olyan személy aki messiás szerű,és amikor ez a megváltó figura végre leszáll a földre akkor rá akarjuk kényszeríteni a szabályainkat?Értsük meg a paradigma váltást,hogy itt már nem érvényesülhetnek politika szempontok.Ezt a személyt nem korlátozzák az erkölcsi megfontolások,a nemzetközi törvények?a Földön minden tett politikai cselekmény!Tényleg annyira meglepő,hogy egy emberfeletti képességgel rendelkező valaki ennyire megosztja a közvéleményt?Hogy valaki saját szakállára avatkozzon be olyan ügyekbe melyekben az állam az illetékes ez azért probléma.Bármí borzasztó az ember hajlamos követni hatalommal bíró személyeket olyan utakon melyek egyenes úton vezetnek a katasztrófához.Mindig is alkottunk bálványokat a magunk képére és nem teszünk mást mint hogy kivetítjük magunkat ő rá,könnyen lehet hogy ő se nem ördög se nem valamiféle megváltó csupán csak valaki aki azt teszi amit jónak tart.Ez a valaki egy olyan lény aki a létezésével megkérdőjelezi ami elképzelt helyünket a világban.Gondoljunk csak Kopernikuszra aki a Napot helyezte az Univerzum középpontjába és nem a Földet majd jött a Darwini Evolúció elmélet és rájöttünk,hogy nem is vagyunk olyan különlegesek,az ember csak 1 a számos élőlény közül.Most pedig kiderült,hogy nem vagyunk az egyedüli értelmes élőlények sem hiszen ezt bizonyítja Superman.Felbukkant egy űrlény itt a Földön nem vagyunk egyedül.Mondja ön mint a szenátus tagja tudná-e meggyőződéssel azt mondani egy gyászoló szülőnek,Superman megmenthette volna az ön gyermekét de mi elvből úgy döntöttünk,hogy nem kérünk a segítségéből?Azt nem mondom,hogy ne segítsen,viszont ne cselekedjen ön hatalmilag.Akkor tisztázzuk ezt legyen van ne legyen Supermenünk?Van és kész!(Híradó,A Superman kérdés).Bocsi ha valamit rosszul írtam fejből írtam!Párszor megnéztem már a filmet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!