Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A kábítószerről le lehet...

A kábítószerről le lehet állni örökre?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit nagyon szeretek. Már 8 éve szerelmes vagyok belé, de eddig még sosem jött össze a dolog, ő engem nem vett komolyan. Most pedig ő újra találkoztunk. Már minden szép és jó volt mikor megtudtam h kábítószerezik. Én ezt nem tudom elfogadni, akármennyire is szeretem....nem tudom mit tegyek. Már többször megigérte h abbahagyja, de mindig visszaesik. 1héten 2x csinálja, az sok? hogy lehet leállni???
2008. szept. 23. 12:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Leszokni nem fog tudni.. (ilyen akarat erővel) de nekem van egy sejtésem, hogy még most is szívja és előbb-utóbb vissza áll az extasy-ra meg a szokásosra. Nem hiszem, hogy le akarna szokni... de te tudod.
2008. szept. 23. 20:07
 12/13 anonim ***** válasza:
77%
Heti 2 füvezés abszolút nem gáz. Legjobb barátnőm naponta szívott, éveken át, aztán egyik napról a másikra megunta és abbahagyta. Jó lenne, ha egy füvezőt nem neveznénk kábítószeresnek :)
2008. szept. 24. 10:38
 13/13 anonim válasza:
Legjobb ki sem próbálni egyiket sem ... nem kell leszokni xD
2016. dec. 28. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!