Ha nagyon sok pénzed lenne, mire költenéd?
hú, nem is tudom, hol kezdjem. adnék a családtagjaimnak, rokonaimnak, barátaimnak annyit, hogy soha többé ne legyen gondjuk semmire, támogatnék állatmenhelyeket, mégtöbb tetoválást csináltatnék (konkrétan telivarratnám magam), vennék egy olyan házat, amihez nagy földterület tartozik, esetleg egy kis erdős résszel, vennék quadokat, és hajthatnék egész nap :)
vennék még sok-sok könyvet, és azthiszem ennyi, ami most hirtelen eszembejutott :)
21/L
családnak, rokonoknak adnék... aztán jótékonysági célokra is adnék rengeteg pénzt, a rászoruló családoknak is, állatmenhelyeknek. Mindenhova hova kell...
Aztán a maradékból beutaznám a világot :)
15/L
Jöhetnek mééég... :D De ezek is nagyon jók.
Én nem is tudom mire költeném...Szerintem a családtagjaimnak adnék belőle, vennék pár könyvet, sok csokit, vennék egy laptopot + egy csomó ruhát.
Ami marad azt pedig a bankba betenném. =)
hátt ha sok pénzem lenne akkor majd letenném a jogosítványt adnák a szegény családoknak(mert sajnos akiknek tényleg van pénzük azok elvanak szálva maguktól és nesegítenek)a többiből adnék a családomnk és akiket szeretek:P:Dbeutaznám a világot és legfőkébb kaját vennék magamnak(nemmintha most nemaszt csinálják akiknek egy kis pénzük is van:D:D)háát röviden ennyi:D
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!