Ha nagyon sok pénzed lenne, kire költenéd a legszívesebben?
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 12:09
1/14 haggyámán válasza:
Családomra. Én megelégednék egy kevéssel is.
2/14 anonim válasza:
Most is elég jól állok anyagilag,nem felvágásból mondom és az anyukámnak elég gyakran vásárolgatok csak úgy szeretetből,ha betérek egy-egy drogériába ott bizony teszek a kosaramba anyunak is ezt-azt:)
4/14 anonim válasza:
bocs, azt olvastam, "mire" :S :D
A családomra, ki másra? :)
6/14 anonim válasza:
Ha nagyon sok pénzem lenne, akkor első dolgom az volna, hogy a rászorulókon segítsek (beteg gyerekeken, kórházakon, hajléktalanokon stb). És csak ezután gondolnék magamra.
8/14 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
erről mit gondoltok ?
előző kérdésem ..
2010. júl. 20. 12:23
9/14 haggyámán válasza:
Azt, hogy igazuk van. Ne pénzzel segíts. Szerintem a lány családja inkább megaláztatásnak élné meg, hogy egy 17 éves fiú segít rajtuk, aki még csak nem is családtag.
És nem értetted, de elmondom. Ha annyira nagyon, nagyon akarsz adni pénzt és nem lehet lebeszélni erről, akkor ne kölcsönt. Hanem add oda nekik az x összeget és ne várd, hogy visszaadják.
10/14 A kérdező kommentje:
de úgy tuti nem fogadnák el hogy csak úgy adok nekik pénzt .. azért gondoltam hogy kölcsönbe...
de hát mégis ha csak úgy adnék mennyit adjak ?
2010. júl. 20. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!