Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vannak anime/manga imádok? -...

AliceMei kérdése:

Vannak anime/manga imádok? - ha igen írjatok egy örök kedvencet

Figyelt kérdés
Ha vannak akik hosszasan szeretnek beszélni ezekről a témákról akor írjanak :)

2016. ápr. 15. 22:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
13%
most találtál eggyet:D nekem a dragon ball a kedvencem a fiammal is kötelező anyag lessz végig nézni:D :))
2016. ápr. 15. 22:56
 2/12 Amanda52 válasza:
23%
Nekem a kedvenc animém a Naruto,szerintem az a legjobb anime :)
2016. ápr. 16. 08:58
 3/12 anonim ***** válasza:

Örök anime kedvenc Gintama, Trigun, Slayers.

Mamgában Árnybíró, Defense Devil, Battle Angel Alita, Trigun, Ruroni Kenshin.

2016. ápr. 16. 09:00
 4/12 anonim ***** válasza:

Manga kedvenceim:

Detective Conan, Kuroshitsuji, Katekyo Hitman Reborn, Death Note, Tokyo Ghoul, Tokyo Ghoul:re, Bakuman, Yugioh éés még sok másik :D (imádok mangát olvasni)

Anime kedvenceim: Code Geass, Clannad, Monster meg még megannyi másik :D

Általában több mangát olvasok, mint animét nézek. Ha van adaptációja, akkor is a mangával kezdem rendszerint.

2016. ápr. 16. 12:41
 5/12 anonim válasza:

Mangát még csak egyet olvastam, a Bizenghast-ot, amit imádtam!:3

Animében a legnagyobb kedvencem az Another, de a Tokyo Ghoul-t, a Death Note-ot és az Attack on Titan-t is nagyon szeretem.^^

2016. ápr. 16. 15:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Naruto szintén, bár láttam már nála sok szempontból jobb animéket, de egy se tudott ennyire megfogni.
2016. ápr. 16. 20:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Örök kedvenc a Dragon Ball és a One Piece, ezeken nőttem fel :)
2016. ápr. 17. 09:10
 8/12 anonim ***** válasza:

Anime kedvencből a legesleg egyértelműen az FMA Brotherhood(akció, dráma, vígjáték), utána pedig a Sket Dance(vígjáték, végefele dráma), a Chihayafuru(vígjáték, karuta), a Hyouka (slice of life, "rejtély"megoldós) és a Sakurasou no Pet na Kanojo(kicsitromantikus nagyonvígjáték) bővíti a listát.

Mangából nem olvastam olyan sokat, de most nagyon szeretem a Karakai Jouzo no Takagi-sant és a Fudatsuki no Kyoko-chant, mindkettő ugyanattól a mangakától. Valamint imádom még a Fairy Tail mangáját(akció, vígjáték). Az animét is nézem, de az inkább csak a "megnézzük a jeleneteket színesben" kategória.

Ezeken kívül, amit kedvencnek nem mondanék, de nagyon élveztem olvasni, az a Half & Half Kyouji Seo-tól, a Hapi Mari, és a Tonari no Kaibutusu-kun.

2016. ápr. 17. 12:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha egyet kell kiválasztanom, akkor egyértelműen a Gintama. Egyébként több kedvencem is van még (Mahou Shoujo Madoka Magica, Shinsekai Yori, Rainbow, Code Geass).
2016. ápr. 17. 14:50
 10/12 anonim válasza:
Csakis a fairy tail
2016. ápr. 17. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!