Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Napozott idén valaki már...

Napozott idén valaki már meztelenül?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 15. 08:50
1 2
 11/19 anonim válasza:
Ma is :)
2016. máj. 6. 17:11
 12/19 anonim ***** válasza:
igen szerencsére kedvez az idő
2016. máj. 6. 17:23
 13/19 A kérdező kommentje:
Na ma végre lehetett egy jót napozni...
2016. máj. 23. 23:26
 14/19 anonim ***** válasza:
napoztam én is tnap :)
2016. máj. 24. 08:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Én nem napoztam 2 éve meztelenül.
2018. máj. 1. 22:45
 16/19 mooti ***** válasza:

Pedig nagyon jó dolog meztelenül napozni, tenni venni. Sőt nagyon egészséges is.

Úgy érzem egészségesebb, természetesebb és éberebb vagyok ruha nélkül.

Ahogy a bőr közvetlenül érintkezik környezetével, úgy szabadul fel a tudat és derül vidámságra.

Az öltözködés amúgy is annyi problémával jár: nem tudjuk mit vegyünk fel, aztán kényelmetlenül érezzük magunkat, mert vagy a szabás, vagy az anyag kínoz minket.

Bőrünk legnagyobb részét eltakarjuk, így nem jutunk megfelelő mennyiségű D-vitaminhoz, ezért izomgyengeség és örömhiány lép fel.

A huszonegyedik századi emberek szinte teljes bőrüket elfedik , kivétel az arc, nyak és kezek (a muszlim nők közel 100%-ig eltakarják magukat). Gubóban élünk, amikor pillangók is lehetnénk!

Ha tehetném, mindig meztelen lennék, ott, ahol a hőmérséklet és a körülmények ezt lehetővé teszik. Felesleges a ruha, hisz nincs takargatnivaló a meztelen testen. Csak azok hordanak fürdőruhát, akik valami szégyellnivalót látnak magukban vagy másokban. Maga a naturizmus sem bűnös dolog, nem kell titkolni. Vannak persze olyan helyzetek, helyek, ahol, mint védőruházat elengedhetetlen a ruha viselése. De a fürdőruha teljesen felesleges.

2018. máj. 2. 07:38
 17/19 A kérdező kommentje:
Akķor napoztál vagy sem? Mert én igen...
2018. máj. 3. 23:40
 18/19 mooti ***** válasza:
Igen napoztam meztelenül, amikor megtehetem akkor mindig így napozok, sőt így is vagyok általában otthon, kertben.
2018. máj. 4. 06:36
 19/19 A kérdező kommentje:

Igen ma itthon voltam du. az erkélyen meztelenkedtem...

42N

2022. ápr. 30. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!