Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hülye kérdés, de mit vegyek a...

Hülye kérdés, de mit vegyek a pénzemből?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok, nemsokára németországba megyünk, s nekem van 145 eurom.

Mit vegyek belőle???

Már szinte mindenem megvan....

2010. ápr. 6. 10:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én laptopot vennék rajta...:D
2010. ápr. 6. 10:55
 12/24 anonim ***** válasza:

Add nekem:D

hülye vagyok, vállalom.

2010. ápr. 6. 10:55
 13/24 anonim ***** válasza:

én nekem laptop kéne.. :D

amúgy, ruhát vennék, meg kis szuveníreket :D Inkább olyanokat amik emlékeztetnek arra h voltam németbe :)

2010. ápr. 6. 11:02
 14/24 anonim ***** válasza:

Több, mint 30 rugó... Nem olyan kevés pénz az. :)

Ruhát is simán vehet. Vagy egy haaaaaaaaatalmas plüsst. :)

2010. ápr. 6. 11:03
 15/24 anonim ***** válasza:
Inkabb otthon költsd el,hidd el kinnt ez a pénz nem sok,csak rengeteg édességet,vagy egy màrkàs parfümöt,vagy 3 nadragot tudsz venni.Laptop ennyiért?Hasnaltan kinnt.
2010. ápr. 6. 11:12
 16/24 A kérdező kommentje:

németbe minden olcsóbb...

nem most megyek először.

Egy ruha 50 eurocent, ami fél euro....

Laptapot 50 euroért lehet venni.

Nem tudom mit hisztek ti.....

2010. ápr. 6. 11:18
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem a kérdéshez tartozik, meg már korábban válaszoltam is, csak érdekelne, h honnan van 145 euród? :) Mert a leggyengébb árfolyammal számolva is elég szép kis summa. Még egy 30 éves embernek is az lenne, nem h egy 12 évesnek. :D (És most nem a korodat becsmérlem, remélem, nem érted félre.)
2010. ápr. 6. 12:06
 18/24 A kérdező kommentje:

Dehogyis értem félre.

Hát az interneten ( vaterán, teszveszen)

Eladtam a cuccaimat, és így összegyűlt.

2010. ápr. 6. 12:10
 19/24 anonim ***** válasza:
Szia.Szerintem ne vegyél ruhákat,azt vehetsz otthon is.Inkább valami olyanra kölcsd a pénzt,ami megmarad és mindig amikor ránézel eszedbe fog jutni,hogy voltál Németországba és hogy milyen jó volt :) Szóval inkább valamilyen szuvenireket vegyél,amúgy a csoki is jó ötlet.Olyat otthon biztos nem veszel.De igazuk van az előttem íroknak is, 145euró nem olyan sok pénz.Amit írtál,hogy 50cent egy ruha,ezt nem tudom honnan veszed,de az túl olcsó.Egy felső kb olyan 5-10euróba kerül.
2010. ápr. 6. 12:18
 20/24 anonim ***** válasza:

12:06-os ismét.

Hát, az elvet értem. Meg az ötlet is tök jó. Lenne. :D De én annyira ragaszkodom a cuccaimhoz, h nem venne rá a lélek, h eladogassam őket. Még a 20 éves plüssöket is őrizgetem egy nagy zsákban. Talán az unokáimnak :D:D:D:D

Ajándékozni szeretek, meg másokra költeni. De a saját holmijaimtól megválni nem volnék képes. :) Hozzám nőttek, és nincsenek is olyan sokan.

2010. ápr. 6. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!