Hülye kérdés, de mit vegyek a pénzemből?
12 éves lány vagyok, nemsokára németországba megyünk, s nekem van 145 eurom.
Mit vegyek belőle???
Már szinte mindenem megvan....
és aki hüjeséget ír, az hülye is.
Mindenhogy el akarom költeni, többet nem gyüjtök és nem adom oda a szegényeknak a manimat. Na meg senkinek sem!!!
XD
:D ez jó ötlet.
Veszek egy tonna ruhát....
:D
Én pedig vmi olyasmit, amit máshol nem tudok/tudnék megvenni, csak Németországban. A baj csak az, h ennyire nem ismerem a német "piacot", nem tudom, ott milyen különlegességek vannak. Az biztos, h az eredeti német csoki finom... De talán van vmi német márka, amit a célországban a legjobb és legkönnyebb beszerezni... Aztán vehetsz ruhát, CD-t, kiegészítőket, meg szuvenírt. Tehát olyat, amit kitehetsz a falra, vagy a polcra, ilyesmi.
Ja, és én a helyedben tuti elmennék vmi koncertre, vagy színházba, vagy ilyesmire. :D Ha már külföldön vagyok :)
a) Vedd meg ugyanazt, amit itthon is megkaphatnál úgy 3-4 X-es áron! Oszt nincs több gondod vele!
b) Amit meglátsz, megtetszik és megéri neked!
VÁLASSZ!!!:D
csokit! főleg olyat, amit nálunk nem lehet kapni
Meglátogatnék néhány érdekesnek ígérkező helyet
köüszönöm!
Remek ötleteket adtatok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!