Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Attack dpx 25 faelgázositó...

Attack dpx 25 faelgázositó kazánnal mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Mobilról irok ugyh helyesirás tanárok máshol élvezkedjetek köszi előre is. Befűtés után a kimenő füst hőmérséklete felmegy 220 fok köré de a viz hőmérséklete alig emelkedik, majd a füstöt elkezdi visszapuffogni az összes lehetéges nyilason, 4 éves 0,5 m száraz fát használok, szétfűtés után jó 3/4 - ig megrakom, 1000 L - es puffertartály van hozzákötve keverőszeleppel, télen vagy 2x csinalta ezt, ma meg folyamatosan visszapuffogta a füstöt a pincét el is arasztotta rendesen, ugyhogy hagytam leégni és már nem raktam meg, ventillátor működik, kéményt a padon kinyitom elég erősen tolja ki a füstöt nemértem miért puffogja ki ott ahol nem kellene, tavaly lett megvéve+bekötve de csak most februarban lett elinditva, viznyomas 1 bar, kb 80 foknal felmegy 1,8-2 barra, 2 drb tulnyomas szeleppel is ellátuk darabonként 2,5 bar, egy a kazanon egy pedig a pufferen van, 100l tágulási tartály, kazán a pufferral colos rezcsővel van összekötve, gondolok a légnyomásra mivel most esős az idő meg melegebb is van de ha valakinek lenne valami ötlete ill. Tapasztalata szivesen elolvasnám köszi a normális válaszokat

2016. ápr. 11. 00:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!