Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vélemények a Xántusról?

Vélemények a Xántusról?

Figyelt kérdés
Az ideiglenes lista szerint felvettek a suliba és igazából örülök neki,de rengeteg olyan véleményt olvastam,hogy sznobokkal van tele a suli meg ilyen gazdag emberkékkel.Aki mondjuk tavaly óta van ott,tudna véleményt mondani?Vagy bárki más?Kíváncsi vagyok,mert a mostani osztályom elég ratyi és remélem,hogy ott jobb lesz,de kicsit elbizonytalanodtam :(

2016. ápr. 10. 17:07
 1/2 anonim válasza:

Szia, nekem szemely szerint nem az osztalyommal van, hanem az oktatassal, bar ezt valaki sokan mashogy latjak.

A problema a rengeteg rossz tanarral van, akik alkalmatlanok a tanitasra, pofara osztalyoznak es a nulla tanitas mellett elvarjak hogy kivulrol fujj mindent. A tanarok haromnegyede ilyen, meg jo hogy a legjobb nyelvi tanarokat a golyakhoz szoktak beosztani, igy a celnyelv oktatasa eros a suliban. A masodnyelv mar nem megy ilyen jol, kb senki nem beszel semmit, mert a tanarok vagy nem tanitanak semmit, vagy vegigrohannak az egesz anyagon. Szoval az a resz katasztrofa. Nem eros a matek es a fizika oktatas sem, bar egy jobbfej tanarral talan kibirhato, ha rosszat kapsz, nagyon megszivod. A tesiorak rettenetesek, es ott is el a pofara osztalyzas. Ha az adott tanar egy sportszakkorere jarsz (pl. Kosar, ropi, floorball) akkor irogatja neke az otosoket, de ha nem, akkor kapod a ketteseket mert nem tudsz egy perc alatt 100at ugrokotelezni.... Szoval nonszensz. Nagyon ,,jo" hogy telen vagy esoben a futetlen sorsatorban kell lenni, ugyanis a sulivezetes ezt talalta ki plusz tornateremkent. Szoval nemtudom dontsd el ha idejossz mit erzel, mindenesetre nekem vannak ketsegeim a suli felol. Valaki nagyon szereti, valaki nagyon nem, igazabol ez a ket tipus letezik szok kozul akik idejarnak, mindenesetre az osztalytol fugg minden:)

2016. ápr. 12. 20:43
 2/2 anonim válasza:
Az elozo vagyok, kihagytam hogy attol fuggetlenul hogy alapvetoen sznob kozegbol all a suli, nem olyan veszes mint aminek hangzik, bar vannak undorito alakok itt is, ahogy minden mas suliban. A lenyeg hogy azt a tarsasagot talald meg aki neked szimpatikus, es ne erdekeljenek az onelegult bunkok.
2016. ápr. 12. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!