Névváltoztatás? Mennyibe kerül?
Sziasztok!
Kb mennyibe kerul egy nevvaltoztatas osszesen? Meglehet a harmadik nevet valtoztatni? (Marmint a masodik keresztnevet) Esetleg leszedni?
10 ezer forint ha sajat nevedet akarod megvaltoztatni
5 ezer, ha hazassagi nevet akarsz valtoztatni
Es igen lehet barmit, kiveve olyan nevet ami nem anyakonyvezetheto, illetve ha nem tudod bizonyitani, hogy felmenőd regi magyar vezetnevet sem vehetsz fel.
Koszonom a valaszt!
Iratok meg ilyenek mennyibe kerulnek? Mert probaltam utana nezni es valahol olyat talaltam hogy a tb es ado kartya ingyenes mashol meg hogy fizetos...
A szemelyi lakcimrol csak egyfelet talaltam igy bizok benne hogy az az amit talaltam...
Megy a zold kez! :)
Adokartya es tb kartya adatvaltozasnal ingyenes.
Szemelyi es lakcim 2016. Jan. 1 ota ingyenes mindenformaban.
Egyedul a jogsi es a utlevel ami penzbe kerul. Ha jol emlekszem a jogsi 4ezer korul van. Utlevel meg valtpzo, mennyi evre akarod.
Bizonyitvanyokat nem szukseges ujat csinalni, csak habvalahova kell csatold hozza a vegzest, a nevvaltoztatasrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!