Gyime kérdése:
Érdekelne hogy mi kell a név változtatáshoz? Es hogy mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 06:49
1/1 anonim válasza:
Szia.:) Nem teljesen biztos a válaszom de én így olvastam utána. Úgy tudom az Igazságügyi Minisztériumban lehet nevet változtatni, de erről kérdezz meg valakit. Oda kell kérvényt küldeni, és indokolni hogy miért akarod megváltoztatni, így majd ők vagy elfogadják vagy nem. Az alapköltség 10 ezer forint ami csak a neved megváltoztatása, utána a további okirataidat pl. személyi, ha szükség van még rá a diák, jogsi, lakcímkártya ilyeneket. Ezek azért fájhatnak jópár ezer forintba. Kb. olyan 30-40 ezerből lehet kijönni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!