Szoktatok bibliát olvasni?
Figyelt kérdés
mikor,hol,mennyit ? szokott segiteni ?2016. ápr. 8. 10:39
1/6 Papi Gonzales válasza:
hát én most elkezdtem csak hogy műveltebb legyek, utána majd jön a többi könyv...ott ahol más könyvet is, pl klotyón...egyszer elég lesz
nem sokat segít de párszor már felfordult a gyomrom tőle szóval gyanítom jót tesz a bélmozgásnak...
2/6 A kérdező kommentje:
Klotyón :-D
2016. ápr. 8. 11:42
3/6 anonim válasza:
Csak szólok, hogy így, ahogy kérdezted, azt jelenti a kérdésed, hogy szoktatok-e könyveket olvasni.
4/6 A kérdező kommentje:
hát ha úgy vesszük a biblia is több könyvből áll
2016. ápr. 8. 12:02
5/6 anonim válasza:
Hiszen azért az a neve. A biblia latin, s semmi mást nem jelent, mint könyvek. Tulajdonnévként Biblia, s a szent bibliát jelenti csak.
Ritkán szoktam olvasni, s akkor segít is, de másban. Pl. egy film megértésében, vagy színdarab nézése után.
Hinni nem kell, de az általános műveltséghez hozzá tartozik egy minimális szintű ismerete. A cseppet sem vallásos művészetekben is rengeteg olyan dolog van, ami más színezetet kap, ha tudom, milyen utalás, áthallás, ne adj isten vicc van benne.
6/6 anonim válasza:
Én már kinőttem a mesékből, a Micimackót amúgy is jobban szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!