Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, egy ember meg...

Mit gondoltok, egy ember meg tudja változtatni a szeme színét az elméje erejével?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy napról napra más legyen, hanem például több hónap meditáció és koncentráció eredményeként.

2016. ápr. 7. 21:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Próbáljunk nyitottan gondolkodni, ha lehet nem úgy, mint ahogy az előttem lévő válaszoló tette(aki mellesleg tanulhatna egy kicsit a helyesírásról).Ha az agyunk 100%-át tudnánk használni biztos vagyok benne, hogy az egész testünket uralhatnánk.

Na de kár is tovább nyúzni a témát, mert úgyis más lesz a véleménye mindenkinek.A válaszokat mindenkinek köszönöm, értékelve lettek. :)

2016. ápr. 7. 22:15
 12/15 anonim ***** válasza:

'Ha az agyunk 100%-át tudnánk használni biztos vagyok benne, hogy az egész testünket uralhatnánk.'

Innentol nyilvanvalo, hogy honnan szerzed be az 'ismereteidet'. Mindenegyben, ezo blogok, agykontroll tanfolyam, stb. stb....

Csak egy dolgot probalj vegiggondolni: az agy a test tomegenek kb. 2%-at teszi ki, ennek ellenere a teljes oxigenfogyasztas 20%-aert felelos. Szerinted az evolucio tokhulye, hogy ilyen pazarlo szervet hagyna 5-10%-on porogni? Vagy ha igen, akkor a 10%-os terheles mellett felvett oxigen egy tapanyagmennyiseg 10-20-szorosat megis honnan biztositana a szervezeted?

2016. ápr. 7. 23:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben a genjeidet at tudod irni pusztan koncentralassal, akkor persze! vegulis, psuztan a lehetetlent kell elerned, semmi tobbet :)
2016. ápr. 8. 10:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem gondolod, hogy az agy 100%-nál kitalálna valamit amivel biztosíthatja magának a +oxigént, illetve tápanyagot?A ,tudományos ismereteimet, nem az internetről szedem, hanem dokumentumfilmekből és az iskolákból.Másik válaszoló:van itt egy olyan jelentés, hogy a válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar, ha már lehülyézed a másikat, akkor fontolóba veszem a használatát.
2016. ápr. 8. 17:22
 15/15 anonim ***** válasza:

"Nem gondolod, hogy az agy 100%-nál kitalálna valamit amivel biztosíthatja magának a +oxigént, illetve tápanyagot?"

Nem, képzeld. Simán bele is halhat.

De nincs ilyen gond, mert mondom: alaphelyzetben 50%-ot használ, amikor pedig 100%-ot használ, olyankor roham van, és olyankor eléggé mindegy, hogy hogyan működik. Úgyis feküdnöd kell utána jó sokat.

2016. ápr. 8. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!