Egy film megtudja változtatni az ember életét?
Muszáj mindennap megnéznem a filmet, másmilyen lettem. Megváltoztam, megváltozott az egész életem. A környezetemben is mondták, hogy mi történt velem.
Képes ilyenre egy film?
Igen,meg tudja változtatni.Például haverom a sok horrorfilmtől,amit évek óta,remete módon egyedül bezárkózva néz minden nap,érződik hogy agresszívabb.
Volt olyan is hogy azt hittük megszállta egy démon.Nem hiszek az ilyesmikben de aznap tényleg besz@rtunk tőle,és Qrvára nem volt vicces.Elbeszélgetés után,kicsit vissza változott a régi énjébe,de még mindig agresszívabb mint egy átlag ember akinek igazából semmi problémája sincs.
Én csak 1 filmet néztem meg amiből megjelent 5 rész és mindennap meg kell néznem, vagy megőrülök. Ami eddig volt a hobbim azt már nem csinálom, csak filmet nézek és tanulok, mert erre jut időm.
Ha más filmet nézek dögre unom magam míg az a 5 részes film olyat csinál velem, hogy azt el se lehet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!