A miraculous katicabogár és fekete macska kalandjaiból szerintetek lesz második évad?
Huh..nem mertem végigolvasni a kommenteket, mert féltem, hogy lenne benne spoiler, de szeretnék válaszolni a kérdezőnek. Ha ismétlek valakit bocsi :) Tudtommal lesz 2.évad csak még nem tudni mikor. Adrien anyukája pedig szerintem meghalt, és Halálfej őt szeretné visszahozni, ezért akarja megszerezni a korlátlan hatalmat, a 25-26. részben elhangzik, hogy a legkedvesebb kívánságát szeretné megvalósítani. (plusz szerintem baleset volt mert nagyon félti Adrient)
ps:én megkönnyeztem az eleje-végét, nem is tudom, hogy mondjam :))
Szia!
1. Be lett jelentve, ha érdekel, akkor Jeremy Zag Instagram oldalán, még a visszaszámlás előtt egy olyan kép alatt, amin Marinette/Ladybug van rajta. És 2017-ben jön.
2. Lila a nyakláncot Gabriel márka ékszerei közül vette.
3. A könyv persze azért érdekelte, hogy tudjon hazudni Adriennak, hogy nagyobb esélyei legyenek.
4. A többi Miraculous. Nos, méh kwami biztos lesz és páva is. Ugyanígy Jeremy Zag oldalán keresd.
5. Adrien édesanyja eltűnt, de biztos, hogy benne lesz a további évadokban.
Nem halt meg Adrien anyukája.
Volpina igen, szuperhős lesz a 2. évadban.
A méh kwami elvileg Clhoé ,,tulajdona" lesz.
És a páva kwami Adrien anyukájáé de a talizmán Adrien apjánál van ( 25 rész képmellet )
remélem tudtam segíteni :P
Amúgy szept 12.-én lesz 2. évad úgytudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!