Mire használható a 96%-os kénsav? Kaptam 5 litert.
Gyanítom savas ólomakkumulátor savval feltöltéséhez lehet alkalmazni. Viszont ahhoz hígított forma szükséges. Itt jön a gond a cc. kénsav hígítás közben erősen melegszik, fröcsköl. A vízbe kell üvegbot mellett a savat nagyon lassan adagolni, elszívás vagy jól szellőző helyiség szükséges. Továbbá gázálarc, vegyvédelmi köpeny és kesztyű is. Ha nem vagy gyakorlott a témában inkább ajándékozd tovább! Nem megfelelő kezelés mellett lyukas ruhák, komoly savas égési sérülések könnyen keletkeznek.
Baromi óvatosan!!!
öööö háááát izéééé.... Hol osztogatják 5 literenként a 96%-os kénsavat??? :)
Egyébként egy rakás dologhoz lehet használni, csak a fantáziád szab határt. Akár robbanóanyagot is gyárthatsz vele... Viszont tényleg vigyázz vele, mert abból egy csepp a kezedre, és örök életedre megmarad a nyoma...
Nekem 9 db borsszem méretű hegem maradt vissza miatta a kezemen, pedig szakember vagyok a témában, és szakszerűen végeztem a munkát, mégis baleset lett belőle, elég ronda dolgot tud művelni a bőröddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!