Magyarorszag helyzete akkor is ilyen lenne, ha az I. vilaghaboru utan nem darabolodott volna fel?
Tehát sokkal többet lophatnának azok a politikusok, akiknek erre szabad kezet adtatok.
Aztán nézzük csak: Utáljátok az egyetlen komoly nemzetiséget az országban, a cigányokat - de folyton hallom a szlovákok, románok elleni negatív hangokat is. Mi lenne, ha az elcsatolt részeken lévő komoly nemzetiségekkel is meg kéne bírkóznotok?
És mi lenne az ő autonómia-törekvéseikkel? Milyen jó lett volna aktívan részt venni a boszniai háborúban!
"Nekem személy szerint semmi bajom a cigányokkal , románokal szlavákokka."
Nem azt mondtam, hogy neked van, nem azt mondtam, hogy mindenkinek van, de egyre erősebbbek ezek a hangok a médiában, közösségi oldalakon, sőt lassan már a kocsmába sem szívesen megyek le.
"nem kellene a legtöbbnek lopni,csalni"
Látod, ezt hívják úgy, hogy előítélet.
Én azt nem értem, hogy miért pont azt akarod visszaállítani, amikor ÉPP a magyarok szálltak meg egy csomó környező területet.
Az miért nem zavar senkit, hogy mi hogyan vettük el azokat a területeket anno? Azt szabad, az legális, az nem zavar senkit, de amikor tőlünk vesznek el valamit, akkor a húha anyjukat?
Miért nem akarjuk visszaadni a Kárpát-medencét az Avaroknak?
Nyilván a magyar mellettiekre gondolok.
Ne a szavaimat akard kiforgatni, hanem próbálj a mondandómra koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!