Sok kérdésem van! (Az emoval kapcsolattal) Csak h legyen kérdő jel ----> (? )
1. Mi a különbség az emo és az imo közt?
2. Az emo aki úgy öltözik mint egy emo,az nem emo aki nem öltözik úgy,de úgy érez?
Az az emo amelyik színesen öltözik az milyen emo???
3. Egy emo lehet rap?
4. Az emonak muszáj eltakarnija az egyik szemét a hajával??
5. Egy emo jár Strandra??
6. Mitől lessz emo egy nem emo??
7. Muszáj csalodnia egy Emonak??(mind1 mitől csalodik)
8. Egy nem érzékeny valaki lehet emo??
Pls Válaszoljj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
összekevered az emo-t a pózerrel. Az emo egyáltalán nem mutatja ki, h ő emo. nem kell úgy öltözködni, olyan zenét hallgatni, sőt semmit.
1. az emo és az imo egy és ugyanaz, csak imonak kell ejteni és ezért szokták néha így írni.
2. aki nem öltözik úgy, mint egy "emo" akkor is lehet az. Az emo öltözködéshez nem konyítok, de a pózer így néz ki:
3.egy emo nem lehet rap, mert akkor rapper lesz és nem emo:P
4. nem, nem muszáj eltakarni
5.igen, jár
6. hát ez elég h*lye kérdés de nem azé
7. nem muszáj, de akkor mitől lenne emo? heccből?
8. nem, aki nem érzékeny és úgy akar "emo"-nak tűnni, az pózer
1, az égvilágon semmi...
2, az attól függ... ha csak sajnáltatja magát, akkor divatemo. Az a Scene, vagy a Saucy(a saucy nem biztos)
3, Ahogy érzi.
4, Ez egyáltalán nincs megszabva....
5, Istenem, ez durva.
6, Ennek a kérdésnek semmi értelme szerintem...
7, NEM
8, Az érzékenykedést is csak a divat miatt csinálja.
De nem értem minek ennyi szabály főleg az egyik legszabadabb dologba, a stílusba... Mindenki ahogy érzi. Most akár emo vagy, akár nem, ugyanúgy ember vagy, és járhatsz strandra... és ez csak egy példa.
Ez annyira megfelelési kényszer-szerű emo-vá válás lenne, ha te az szeretnél lenni.
Most lehet, hogy le leszek pontozva, de ez az igazság. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!