Hogy lehet megtudni a lakcímét?
azt tudom hogy milyn településen meg hogy milyen utcaban lakik az illető meg a mobil szamat...
valaki tudna egy oldalt ami megmondja hanyas szam alatt...
Nincs jogosítványod arra, hogy bárki személyes adatai után kutass. A lakcím érzékeny adat.
Ha a mobilszámhoz nem tartozik publikus lakcím, akkor az nem segít. Vonalas számok között kevesebb a titkosított, de azt meg nem tudod.
Kutakodásod egy pont után már akár törvénybe ütköző is lehet.
Van egy hivatalos mód arra, hogy felvedd vele a kapcsolatot, de az körülményes. És ő dönt arról, hogy akar e veled érintkezni. Ha nem, akkor elutasító választ kapsz csak.
osztaly tarsam es egy lany locsolkodni akarok menni hozza es azt mondta ha kideritem hol lakik akkor mehetek...xd
szval semmi olyan rossz dologra nem kell gondolni...
csak tetszik es o is tudja szerintem en is neki csak kereti magat...de en szeretem az ilyet...legalabb nem egy egybol agyba menos ribi...
15/x
"15/x" Ennyi idősen azért már tudhatnád... :D
Ha a nevét tudod (elvégre osztálytársad), nézd végig az utcájában a névtáblákat...
de csak a haz szam van a neve nincs kiirva XD
de amugy mar megtudtam...koszi a semmit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!